2021: Els 10 videoclips valencians més vistos a Youtube

Iniciem febrer, amb una data per a recordar, 02/02/2022, i ho fem amb una recopilació dels 10 videoclips més reproduïts a Youtube a 2021.

1. Kidd Keo – Olvídate 

Més de 41 milions de reproduccions té esta cançó “Olvídate” de l’alacantí Kidd Keo. Referent del trap i amb milions de seguidors a les seues xarxes socials, es va convertir en l’artista valencià més vist a Youtube a 2021.

2.Funzo & Baby Love – Inmortales

El jove duet alacantí continua arrasant amb cada nou tema que ens presenta. En este cas, amb poca diferència de Daviles de Novelda, de moment, es converteixen en el segon videoclip més vist a 2021 en este rànquing d’artistes valencians.

 

3.Daviles de Novelda – Me veo como un amigo

Més de 4 milions de reproduccions amb esta cançó, el cantant de Novelda continua captivant-nos amb la seua fusió de flamenc i baxata.

4.Nach – De Pie

El raper Nach també es troba a este rànquing amb la cançó “De Pie”. Per a l’artista, esta cançó és una forma de contar-nos que continua avançant i fent rap.

5.Zoo – Avant

Quasi arribant al milió de reproduccions a Youtube, “Avant” de Zoo ha escalat ben fort. Una cançó que ens presentaven a principi de l’any passat per a donar inici al que seria el seu nou disc, “Llepolies”.

El top 10 continua amb…

Los Chikos del Maíz i la seua cançó “No es país para viejos” (amb quasi 800.000 reproduccions), “La culpa” de la il·licitana Alba Reche (més de 580.000 visites), la beniarresina Samantha i els alzirenys de La Fúmiga amb “Ja no fa mal” (quasi 570.000). Continua el rànquing amb Benito Kamelas “El renacer del guerrero” (més de 538.000) . I completa el top 10, Mistah Godeh i Little Pepe “Insomnia” (més de 523.000).

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €