Posa’t al dia en les novetats en videoclips valencians

Què març està venint amb moltes novetats musicals, ho sabem! Videoclips, nova música, nous discs…Fa relativament poc que Auxili ha desvetlat qui seran totes les col·laboracions que tindrà en el seu pròxim disc, “Guaret”, què publicaran el 30 de març. I qui seran? Doncs Los Chikos del Maíz, La Maria i Tribade i, amb aquests ingredients, queda clar que ens esperen grans temacles amb el grup d’Ontinyent.

Però qui ja ens ha regalat nous temacles són grups com Cactus que, per anar calfant motors per a aquestes Falles, dijous passat ens presentaven “A la valenciana”, cançó per a ballar molt i disfrutar durant aquests dies festius, i també té tots els ingredients per a ballar-la a cada concert seu, i a l’estiu.

Un tema que ja ens avança el nou treball que, també, estan a punt d’estrenar, ‘Mode Avió’ que, de nou, han gravat als estudis de Mark Dasousa, Atomic Studio.

Altres estrenes recents és ‘Anem a tot’ que, a finals de setmana, ens presentaven JazzWoman i Lildami, una unió que estàvem esperant, per la bona complicitat que hi ha en la veu dels dos artistes. A banda de regalar-nos altra cançó balladora, per anar animant-nos de cara al bon temps.

També, Xavi Sarrià, recentment, ens ha regalat ‘Causa’, el segon avançament del seu pròxim treball. Un tema per cantar contra les crisis actuals i l’auge de l’extrema dreta. Compta amb la col·laboració de la rapera Elane i, com bé descriu al seu videoclip, “Venim de lluny, ens tenim a prop”. Trobem llocs com el Molinar d’Alcoi, el Molí Pasiego de Sueca, La Model de Barcelona o Corbera d’Ebre.

I, tampoc podríem oblidar-nos de l’ ‘Amor a la valenciana’ que la rapera Tesa ens ha regalat, fa relativament poc. Un tema que comparteix junt amb Christian Penalba. Parla de bunyols, d’herberet, de la fideuà de Gandia, del cremaet, de l’arrop en tallaetes, i d’altres tradicions gastronòmiques valencianes que tant ens enamoren.

I tanquem article amb l’últim tema que ens ha regalat el grup Vienna junt amb Maluks, ‘Tanta aigua tan prop de casa’, una cançó per escoltar-la amb calma i deixar-te portar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €