Youtube: Canals què has de conéixer!

Fa molts anys que estem veient com les creadores i els creadors de contingut ens regalen una àmplia programació de canals a YouTube. Des de vídeos d’humor, fins a entrevistes, booktubers… Si tot començava de la mà de capdavanteres com Miss Tagless, El Renao, Patapum o Nerea Sanfe, hui en dia contem, i cada vegada més, amb creadors que s’animen a obrir espai en la nostra llengua a esta plataforma com és YouTube. I, perquè estigues al dia, et recomanem alguns dels canals que has de subscriure’t.

Sobreviu amb Daniel

Una forma d’aprendre tècniques de supervivència amb Daniel que, ens ho regala a cada vídeo del seu canal. Uns vídeos que va arrancar fa dos anys i si eres un amant de la muntanya, este és el canal que no pots perdre’t.

Home roig i gos pelut

Una forma d’aprendre valencià de forma dinàmica i amena com ho fa ‘Home roig i gos pelut’ als seus vídeos. Per a tota mena de públic, i per a totes les edats. Mai és tard per aprendre o millorar l’ús de la nostra llengua.

 

Desfaenats

Si s’ajunten quatre estudiants de Comunicació Audiovisual, res pot eixir mal. I això passa a ‘Desfaenats’, el canal de Youtube, i també d’Instagram, de Sergi, Gerard, Jaume i Vicent. I què trobem ací? Molta varietat, entrevistes a grups com Zoo o a Samantha, parlen de futbol i de moltes coses més.

 Patà i avant

 Parlant de futbol, si t’agrada no et pots perdre Patà i avant, un canal exclusivament per als amants d’este esport. De segur que vos sona el seu creador, Loren Muñoz, nosaltres direm que li té un aire a Aitor de ‘Llet i vi’, què penseu?

 

Canals ben presents a YouTube

Amb tot açò, encara continuen ben presents altres creadores i creadors com la booktuber Marta Meneu amb ‘La prestatgeria de Marta’, la periodista Emma Tomàs i el seu equip de Filmics amb el canal d’entrevistes ‘Diàlegs’, i Joan Ramon Sanchis amb ‘Parlem d’economia’.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €