La ceràmica: La nova moda per evadir-te de la rutina

Què la ceràmica s’ha posat de moda, ho sabíem! I va creixent a passos de gegants, cada vegada hi ha més gent que comença a endinsar-se en aquest món, per aprendre i, també, altra gent que s’anima a obrir perfils a les xarxes on ens mostren la meravella d’art que fan amb la ceràmica: des de gots, fins a plats, decoració d’interior… I ja es comenta que, esta moda, està creixent molt entre la gent millennial.

Una bona teràpia per a fugir d’un món envoltat per la tecnologia i les pantalles que ens acompanyen en tot moment. La ceràmica et fa evadir d’una realitat, dels ritmes frenètics en què ens trobem i, si seguiu a artistes valencianes com Saray Cerro o Helga Ambak, veureu que també han iniciat camí en aquest món.

I, és per això que, en Tresdeu, ens hem posat a fer recerca per Instagram i hem vist aquests perfils.

Marta Gea Ceràmica

Des de València, Marta ens regala un gran ventall de productes que van des de veles casolanes fins a pots, terracota, entre altres.

La seua obra característica, com juga amb diferents colors amb cada una de les peces que ens regala.

També ofereix tallers d’iniciació. Marta és la responsable de les classes de ceràmica en l’espai Taller 21 de Benimaclet. Així que si estàs pensant a iniciar camí a crear i aprendre sobre ceràmica, tal vegada siga una bona opció.

ceràmica

Imatge via Instagram @martageafang

ceràmica

Imatge via Instagram @martageafang

NieNie Ceràmica

Si l’opció de València, no et pilla prop, et proposem NieNie Ceràmica. Ubicada en Alcoi, al seu capdavant descobrim a Eugénie. Com bé ho defineix ella, cada producte és únic, perquè està fet a mà i, això, fa que aquest món de la ceràmica siga, encara més, especial.

Igual que Marta, també ofereix productes per a decoració d’interiors i per a elements de la cuina. Igual com també un gran ventall de cursos i de tallers, perquè et pugues endinsar en aquest món.

ceràmica

Imatge via Instagram @nienie_ceramica

ceràmica

Imatge via Instagram @nienie_ceramica

Un altre camí que també veiem com, a poc a poc, està creixent, i molt. Són les arracades fetes a mà i de ceràmica es dona el cas amb Coworkshop València o Petricor Joiera Ceràmica.

Són exemples de la gran quantitat de productes de ceràmica que, com veieu, s’amplia a un gran ventall que van des de joies fins a la decoració interior d’una casa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €