‘Eufòria’: El concurs musical que tanta eufòria està generant

Tan sols porten dos gales i, hui divendres, emetran el tercer programa d’ Eufòria, el talent show que tant ressò està fent. Un programa musical que TV3 ha estrenat que ja fan similituds amb el conegut Operación Triunfo.

Cada divendres, en prime time, arranca un programa més conduït pel cantant i també ex concursant d’OT, Miki Núñez, i l’actriu Marta Torné.

Eufòria va iniciar camí amb bona audiència, aconseguint un 13’6% i suposant un 30’4% en el target jove d’entre 13 i 24 anys. La segona gala, vam veure, que eixa fidelitat anava en augment, i van arribar al 18’1% i més del 43% entre el públic més jove.

Eufòria

Imatge via Instagram @euforiatv3

Una bona acollida què ens preguntem, quin és el secret del seu èxit?

Tal vegada puga ser el dinamisme que té cada gala, o el format tan juvenil que han creat, o el gran ventall de cançons en català que ens regalen en cada gala. I, tot, en el seu conjunt, fan que el programa enganxe des del primer segon.

Un format que ha nascut adaptant-se a les noves plataformes i anant més enllà de les pantalles convencionals, podem trobar també contingut a Instagram, Twitter, Tik Tok i, també, en Twitch. És en aquesta última plataforma, en Twitch, on conduït per l’streamer gironí Long Li Xue generen contingut quatre dies a la setmana per a mantenir al dia als espectadors del programa.

Coaches i el jurat

 Després trobem els coaches: Carol Rovira, Albert Sala, Aina Casanovas, Daniel Anglés i Jordi Cubino. Entre ells, Carol Rovira ha generat molta expectació a les xarxes, coneguda per interpretar a Susi en ‘La Riera’ o del seu spin-off  “#Luimelia”.

Quant al jurat, cares també ben conegudes, com Elena Gadel, també ex concursant de la segona edició d’OT; el cantant i músic Lildami i l’actor Marc Clotet.

Cada divendres, nou programa 

En prime time,  este programa podreu veure’l cada divendres a les 22.09 h en TV3. Dels 16 inicials, ja van quedant menys i la qualitat del programa, va en augment cada setmana.

Molta expectació per aquest talent que busca les millors veus del país, veurem com continua l’espectacle, el que tenim clar és que l’eufòria l’ha provocada, i de valent.

 

Imatges via Instagram @euforiatv3

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €