Verkami de projectes valencians, anima’t i col·labora!

Una vegada més, des de Tresdeu, fem recerca per buscar projectes valencians que necessiten finançament a través de Verkami. I, gràcies a aquesta plataforma de micromecenatge i amb l’ajuda de totes nosaltres, poden fer-ho possible i tirar avant els seus projectes artístics i culturals.

Aplec de Cultura Popular Tony García del Río

 La data? El dissabte 21 de maig. Eixe dia es pretén celebrar el 1r Aplec de Cultura Popular Tony García del Río, en memòria del seu company de la muixeranga.

En concret, eixe 21 de maig, va ser quan Tony va arribar a la Jove Muixeranga de València, fa 4 anys.

Un acte que consistirà en una cavalcada, pel barri La Saïdia de València, amb actuacions de la Jove Muixeranga de València i d’altra colla de cultura popular convidada, que vindrà des de Barcelona.

I qui va ser Tony García del Río? Aquest Aplec s’ha organitzat en la seua memòria, Tony va nàixer a Barcelona i, als 4 anys, se’n va vindre a viure al barri La Saïdia. Muixeranguer que va faltar, als 31 anys, a causa d’un càncer de pàncrees. I ara, en el seu record, el tindran ben present aquest dia.

Entre les recompenses per participar en el Verkami destaca aquest cartell elaborat per Elías Taño, un set de postals amb poemes de Tony que formen part del seu llibre “Resistir a les palpentes” o diferents llibres com, per exemple, “Música bastarda. Tributo a Orxata Sound System”.

 

La chica de blanco

Un grup de joves són els que estan darrere del projecte “La chica de blanco”. S’anomenen Creatize una productora valenciana que, podem dir, acaba de nàixer.

Aquest projecte va nàixer durant el confinament i pretén adaptar la forma de comunicar i conscienciar als adolescents a través del seu Instagram. Un curtmetratge que, ara, necessita del nostre granet de sorra.

Entre els personatges trobem a actors com Roberto Hoyo, Isabel Garrido, Irene Escalada o Josep Manel Casany.

El mirall, un reflex de Kela

 Darrere d’aquest verkami, l’artista valenciana Kela. Després de molts anys, ha decidit fer el pas i presentar un disc, passant del format acústic a un format més experimental que, com bé defineix, “sense perdre la seua essència i el seu caràcter més íntim”.

Què pretén amb aquest finançament? Cobrir les despeses de la gravació i masterització del disc, còpies físiques, gravació de videoclips…

Què tindrem a canvi? Un gran ventall de productes i, entre ells, la principal, el seu disc signat “El mirall”. I si ampliem el pressupost, també trobarem el seu marxandatge.

 We will never be champions, la carrera de sus vidas

 En 2017, naixia aquest grup d’Arts Escèniques i, ara, porten entre mans la creació d’una obra de teatre “We will never be campions, la carrera de sus vidas”. Interpretada per 13 actrius i actors, ens ve a contar que, aquest grup de persones han sigut convocades per a preparar-se per a la carrera de les seues vides, com bé descriuen “mai seran campions, però ho donaran tot”.

Una obra que està prevista que s’estrene el 7 de maig i, per això,  amb el verkami aconseguit pretenen destinar-ho a totes les despeses que porta aquesta obra de teatre.

 Un nou món, nou disc d’Andreu Valor

El nové treball de l’artista Andreu Valor està de camí i necessita, també, la nostra complicitat.

La pandèmia no ha beneficiat a la gent que treballa dins de l’àmbit cultural, en aquest cas Andreu Valor i tot el seu equip pretenen, amb el finançament que puguen aconseguir, destinar-lo a aquest nou disc i tot el que ho envolta (promocions, videoclips…)

Amb tot açò, es pretén que en maig ja ens avance una de les primeres cançons d’aquest nou disc i que, per a la temporada d’estiu, puguem gaudir d’ell i de tot l’equip que l’acompanya en aquest viatge musical.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €