Si vas al cinema et recomanem ‘Toscana’

Quant de temps fa que no vas al cinema? Quina va ser l’última pel·lícula que vas vore? Des de Tresdeu et recomanem una pel·lícula que s’acaba d’estrenar: “Toscana”.

Una comèdia escrita i dirigida per l’actor alcoià, Pau Durà, que ha sigut presentada en el Festival de Malaga i el d’Alacant, i ara, per fi, arriba al cinema.

De segur que Pau Durà vos sona, i molt, perquè és conegut per sèries com “El Príncipe” (Tele5) o “Merlí” (TV3). Anteriorment a aquest film que, ara estrena, el vam veure debutar com a director en la pel·lícula “Formentera Lady” en l’any 2018.

Toscana

Pau Durà, director i actor de la pel·lícula “Toscana”

Ací, Durà, a banda de dirigir aquest film, també forma part de l’elenc d’actors. I l’acompanyen actors i actrius ben coneguts com Edu Soto (que es va popularitzar al programa de Buenafuente com a El Neng de Castefa), Malena Alterio (coneguda per sèries com “Aquí no hay quien viva”), Francesc Orella (el protagonista de “Merlí”), entre altres. Una película que, a més, té bon toc valencià i és que ha sigut rodada en Sogorb i té part de producció valenciana.

Toscana

Moment de la pel·lícula “Toscana”

I de què va “Toscana”?

Tot arranca amb Santi Carbonell (Pau Durà) és un crític gastronòmic en plena crisi dels 40 anys. De bon matí, amb la seua Vespa i amb un pot d’esperma a la butxaca, va de camí a la clínica, on l’espera la seua parella per a fer-se una in vitro. Però això mai arriba, perquè xoca contra un vehicle i la conductora pega a fugir.

Busca ajuda, però queda atrapat en el restaurant Toscana. Allí, més succesos perquè un ex cuiner reclama el finiquit al seu propietari.

Una comèdia, farcida de drames i, també, de temàtiques molt de moda com la precarietat laboral, la crítica gastronòmica, l’abús empresarial, entre altres, estan presents durant aquesta història, que de segur t’enganxa des del primer segon.

Toscana

Edu Soto en la pel·lícula “Toscana”

Una recomanació per, també, recolzar a les produccions valencianes.  Està produïda per Good Film Machine i, també, compta amb la participació d’À Punt i TVC.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €