Arriba la sisena edició del Festival Música i Lletra

Vicent Torrent, Neus Ferri o Maria Arnal són alguns dels noms que formen part del cartell en aquesta sisena edició del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2022. Un festival que se celebrarà del 20 de maig al 3 de juny.

Les entrades ja estan a la ventd i, aquest any, porta el lema “Aspirem a l’alegria”, inspirat en un aforisme de Joan Fuster, coincidint en l’any en què se celebra el centenari del seu naixement, així com reivindicant la resiliència i la felicitat. I, quant a la il·lustració del cartell, aquest any ha sigut de la mà de l’il·lustrador Carles UbeEfe.

festival

VI edició del festival

20 de maig arranca amb Neus Ferri i Ana Zomeño

Des del Jardí del Palasiet de Xàtiva, l’artista alcoiana, Neus Ferri, presentarà el seu tercer treball. I amb el seu treball indie folk, fusionant blues, swing o jazz, Ana Zomeño també ens captivarà en el festival.

27 de maig amb Maria Arnal i Marcel Bagés

 Porten a Xàtiva el seu nou treball “Clamor” que es podrà escoltar eixe dia en el Gran Teatre. Un nou disc que eclipsa el cor i renova el nostre imaginari sonor, el pop present parlant de la infinita capacitació per a transformar els reptes d’un planeta vulnerable.

 28 de maig Quimi Portet i Òscar Briz

Des del Claustre Sant Domènec, el cantautor català, Quimi Portet, ens portarà “Si plou, ho farem al pavelló”, cançons escrites des de 1987 fins ara.

En el cas d’Òscar Briz ens portarà el seu dotzè treball, que escoltarem en directe “Amor i psicodèlia en temps de virus”.

Eixe mateix dia a les 12.00 hores se celebrarà el V certamen de joves cantautores i cantautors, plataforma de llançament de nous talents. Una edició on, després de l’actuació dels finalistes, també estarà present La Pepa, nom artístic de Pepa Cases, que serà l’encarregada de presentar l’acte i oferirà un concert del seu últim treball.

3 de juny Vicent Torrent

El Gran Teatre serà el lloc on Vicent Torrent portarà a Xàtiva “Racons i cançons”. Un espectacle especial i màgic per tancar aquesta edició.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €