Comptes ‘bodypositive’ per excel·lència 

El ‘bodypositive’ és un moviment social que ha sorgit per Internet que té com a finalitat promoure l’acceptació de tots els cossos (especialment els de les dones), fomentant la diversitat. Es tracta d’esquivar els cànons establerts per la societat en els quals la gordofòbia està present. A causa d’aquest moviment, cada vegada són més aquelles qui donen veu i visibilitat en les xarxes socials a aquesta forma de vida i que aconsegueixen ser les referents d’altres joves. Més enllà de defensar el ‘bodypositive’, has de seguir aquests conters perquè elles són genials:

 

@Croquetamente_ 

Mara Jiménez és qui està darrere del perfil d’Instagram @croquetamente. A les seues xarxes socials, més enllà de parlar soles del moviment ‘bodypositive’ i la gordofòbia, parla de temes col·laterals: els TCA, la salut mental i l’autoestima. A més de crear contingut, Mara també és divulgadora en diversos projectes de televisió i ràdio, i dona xerrades i tallers a centres educatius. 

 

@flacaconbarriga 

‘Flaca con barriga’ té 13 mil seguidors a Instagram i té el seu pròpi magazín, com ella el defineix, “el magazín de l’imperfecte”. Aquest espai és un lloc de refugi i a més tracta temes com el ‘slow fashion’ i la moda plus size’.

 

@rebecagomezpolo

Rebeca Gómez Polo és una de les promotores en l’àmbit nacional del ‘bodypositive’ gràcies a la creació de We Love Size. Aquest va començar sent un blog i ha acabat sent una comunitat per a donar-se suport dins d’aquest moviment. Al seu conte pots robar un univers únic, amb recomanacions de roba, reflexions i una estètica molt cuidada. 

 

@naomiparra_

Naomi Parra compta amb 41 mil seguidors al seu conte d’Instagram i 530 mil a la xarxa del moment, Tik Tok. Aquesta comença a guanyar seguidors a les xarxes per les respostes als comentaris d’odi que ha rebut. És una ‘influencer’ que col·labora amb diverses marques i el seu contingut s’endinsa en la moda. 

 

bODYPOSITIVE

Imatge via Freepik

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €