Festiu 2022, la guia dels teus plans d’estiu

Després de dos anys d’absència tornem amb la 8a edició del Festiu, la qual podreu trobar per tot arreu del País Valencià. De nou vos apropem la Guia dels Festivals Valencians per excel·lència perquè ho tingueu més fàcil a l’hora de fer plans per aquest estiu 2022. Durant aquests anys d’incertesa, des de Tresdeu hem seguit treballant per a poder donar-vos el contingut que vos mereixeu, i és tot un plaer poder presentar-vos la portada del Festiu 2022. Sempre inclusius, responsables, compromesos i, sobretot, en valencià. 

A més, hem creat una web que va més enllà del festiu on podràs veure tots els festivals de la geografia valenciana. Si creus que encara ens falta algun, fes-nos-ho saber! També pots consultar el Festiu en línia ací.

Qui col·labora en la 8a edició

En aquesta tan esperada edició del Festiu comptem amb uns col·laboradors excepcionals. El disseny i la maquetació a càrrec de Bram Studio i Natxo Sarvatxo, dissenyador i il·lustrador com a col·laborador. A aquesta edició també comptem amb la periodista d’Almassora,Tàrsila Galdón; Empar Puerto, periodista, docent i presentadora del programa podcast ‘Gent ràndom’; Gonçal Beneito i Laia Villarrubia Belda. 

 

Aquesta guia de la cultura musical valenciana compta amb el suport d’institucions com ho són Generalitat Valenciana, la Universitat de València, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), la Universitat d’Alacant i Universitas Miguel Hernández. 

 

Què hi pots trobar 

A la 8a edició trobaràs articles d’opinió o altres en relació amb els festivals com ho són el Feslloc, el Trova’m o el Pirata Beach Fest, a més d’un mapa amb tots ells per a que tingues més fàcil situar-los a les comarques del País Valencià. També podràs gaudir de les tires còmiques de Natxo Sarvatxo i Gonçal Beneito. 

 

A aquest Festiu també podràs descobrir nova música sense necessitat d’assistir a cap festival prèviament! Hem fet 4 llistes de reproducció de Spotify segons el festival, i també sabràs quin és el millor per a tu segons el teu horòscop.

 

On pots fer-te amb el Festiu 2022

Després de tota aquesta informació sabem que et mors de ganes de fer-te amb la teua guia. Doncs aquesta nova edició comptem amb 350 punts de distribució dels 15.000 exemplars per tot el País Valencià.

 

 A València podràs aconseguir-la als quioscs dels barris  Russafa, El Carme, El Cabanyal, Benimaclet, Plaça Xúquer, Plaça Hondures, Plaça del Cedre, Ciutat Vella i també a la Universitat de València, la Universitat Catòlica de València i la Universitat Politècnica de València. A més als pobles valencians Alboraia, Aldaia, Alzira, Bocairent, Burjassot, Canals, Carcaixent, Cullera, Gandia, La Pobla de Vallbona, Llíria, L’ Eliana, Oliva, Ontinyent, Paterna, Ribaroja, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent i Xàtiva.

 

A Castelló també podràs trobar aquesta publicació gratuïta a bars, pubs, biblioteques, casals joves, llibreries, geladeries o quioscs de les seues zones d’oci principals i els barris Tasques, Muralla, Lagasca, el Grau o la Universitat Jaume I. Estarà disponible als pobles: Benicarló, Benicàssim, Borriana, Borriol, Carcaixent, La Vall d’ Uixó, Morella, Onda, Vilareal i Vinaròs. 

 

A Alacant a les seues zones d’oci principals com el Barrio, Castaños, Ruta o el Port, a Sant Vicent del Raspeig a la Universitat d’Alacant i a Elx a la Universitat Miguel Hernández. Per últim, també a les localitats Alcoi, Altea, Benidorm, Benissa, Callosa d’En Sarrià, Calp, Castalla, Cocentaina, Elda, Dénia, Muro d’Alcoi, Orihuela, Pedreguer, Petrer, Torrevieja, Vilajoiosa i Xàbia.

 

Festiu

Portada del Festiu 2022

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €