Per què no ser ‘influencer’

Si eres un jove d’entre 16 i 25 anys, el més normal és que desitges tenir la vida d’aquells ‘influencers’ als que segueixes a les xarxes socials. No obstant això, no és or tot el que llueix: hi ha alguns motius pels quals és millor no ser un dels creadors de contingut amb milers de seguidors a qui tot el món reconeix. Et contem, en clau d’humor, a quines coses hauries de dir ‘adeu’?

 

  1. Anar a comprar el pa amb ‘pintes’

Hi ha molts ‘recaos’ que es fan sense cuidar massa bé la pròpia imatge, com és el cas d’anar a comprar el pa. Per a aquestes ocasions el modelet estrella sol ser el xandall més vell o la camisa de festes del poble de 2012. Inclús sense ser ‘influencer’, ja evites creuar les mirades amb qualsevol persona que coneixes, així que imaginat si a més et feren fotos per a compartir a les xarxes.

2. Els ‘after’ als festivals 

Els festivals són sempre el millor lloc on conéixer gent abans desconeguda i no preocupar-te per la impressió que dones als altres, sols importa gaudir sense importar les condicions en les quals et trobes. Açò no seria possible si el 80% d’aquells i aquelles qui assisteixen a l’after’ foren seguidors/es teues a les xarxes socials… 

3. Procrastinar

Si hi ha alguna cosa que envegem de la vida dels ‘influencers’ és la seua capacitat per a estar tot el dia fent coses interessants, un milió de plans i moltes coses per a contar a les xarxes. Està clar que no seria correcte retransmetre els diumenges de ressaca o els dies en què et passes les hores al sofà amb el mòbil perquè no t’abelleix estudiar. 

4. Estar trist

Quan has vist algun ‘influencer’ trist o retransmetent  que té un dia de ‘merda’. Una de les coses que més s’admiren és l’aparent vida perfecta que tenen els creadors i les creadores de contingut, on sempre estàs content i tens coses a fer. Per això, estar trist no és una opció, i fingir no estar-ho sí.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €