Rememora L’Squad

Els creadors i creadores de contingut en valencià són molts i bons, i L’Squad de Tresdeu Media ho reflexa. Per si no la coneixes, es tracta d’una sèrie presentada per Júlia Escrivà i Aitor Muñoz de Llet i Vi. Aquesta proposta troba d’entretenir el públic més jove mitjançant les xarxes socials i per descomptat, en valencià. 

En aquest article, rememorem aquest programa dels influencers del País Valencià i donem una ullada enrere per recordar qui ha passat per la ‘caseta/mansió’ de L’Squad en cada un dels seus 6 capítols.

 

Capítol 1. L’Squad: Aitor i Júlia 

Qui millor que presentar L’Squad que Aitor i Júlia. En recerca de la caseta de streaming que es converteix en el plató de la sèrie, fan una crida als creadors i creadores de contingut en valencià perquè es presenten al càsting i puguen formar part de l’Squad. 

 

Capítol 2. Miss Tagless i El Coneixement No Fa Nosa

Al segon capítol de L’Squad hi arriben els primers candidats: la tiktoker Miss Tagless i el youtuber Arnau Dkaidek (El Coneixement No Fa Massa). Un joc per trobar l’impostor i rialles sense parar que pots veure al nostre canal de Youtube.  

 

Capítol 3. Apitxat i Marta Maneu (La Prestageria)

Marta Maneu crea contingut a Youtube sobre llibres al canal La Prestageria, encara que al seu canal pots descobrir diversitat més enllà dels llibres. Per altra banda, Xavier Rico és el tiktoker darrere de l’usuari Apitxat. Al capítol tres de L’Squad  la cuina és una més.  

 

Capítol 4. Clara Figamon i Pablitros 

La youtuber i instagramer Clara (Figamon) i l’streamer a Twitch Pablitros arriben a la ‘caseta’ en el quart capítol de L’Squad. Anècdotes i el repte més graciós que trobaràs: un circuit de dinosaures.   

 

Capítol 5. Cabra Fotuda i Cèlia Cerezo 

Al capítol 5 hi són el tiktoker i instagramer d’humor Fran (Cabrafotuda) i la comunicadora Cèlia Cerezo. Coreografies, música i molt de ‘flow’ amb aquests creadors de contingut d’excel·lència. 

 

Capítol 6. Gal·la Martí i Ximo Pelejà 

El tiktoker Ximo Pelejà i la influencer Gal·la Martí conclouen amb el capítol 6 de L’Squad, ple de memes, fotografies i rialles que no tenen pèrdua. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €