Coneix a les millors humoristes del panorama valencià i riu bona cosa

No hi ha res com ‘riure en valencià’, i és que al País Valencià comptem amb un gran nombre de personalitats que s’encarreguen de traure’ns somriure’s bé a les xarxes socials o bé als teatres i altres espais. Per si et manquen els perfils on riure en la teua llengua, a Tresdeu hem fet una selecció dels nostres favorits, i a més, emergents!   

Mir Blacksmith

Els monòlegs de Mir Blacksmith no deixen indiferent ningú i et fan treure les millors rialles. Miriam és més que polifacètica i la pots trobar com a dj, presentadora d’esdeveniments, a ConcurSong, a Riures  i a podcasts com el Trinando. 

Imatge via Instagram

Germanes Pintoresque 

Ferrxn i Pam Demia són el duet que dona lloc a les Germanes Pintoresque, una mescla d’humor i drag que triomfa allà on van i, per descomptat, en valencià. El paper que fan és essencial per a continuar amb la tradició valenciana de drags i per a promoure el contingut en valencià en aquest camp i en l’humor. També els pots trobar a Riures en moltes de les seues gires. 

Imatge via Riures

Lluís Mosquera

Lluís Mosquera és una de les promeses valencianes i no sols per l’humor, ja que és tantes coses més que ha aprés fins globoflèxia. És ràdiohost al programa Podríem fer-ho millor i té publicacions com Espasmes (El Petit Editor, 2014) i Mi poeMARIO debería estar en todas las CASAS (Ediciones Hidroavión, 2018). A més és cantant, dramaturg i guionista. Una personalitat que no et pots perdre! 

Imatge via Instagram

Saray Cerro 

L’alcoiana Saray Cerro és humorista i comunicadora valenciana amb una gran trajectòria a la comunicació com la seua participació a De banda a banda i Podríem fer-ho millor a À Punt o el seu paper de presentadora de Fan 360 en Netflix. És una de les artistes que componen Riures en Valencià i ha guanyat el concurs de joves còmiques del Consell de la Joventut de València.

Imatge via Instagram

Cabrafotuda 

Fran Tudela és darrere del perfil de Cabrafotuda i s’ha convertit en un dels humors més sol·licitats del panorama valencià i un creador de contingut de primera, i no perquè ho diem nosaltres, sinó perquè ho diu el seu Premi a la creació de continguts audiovisuals en català a les xarxes del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) de la Universitat de Barcelona (UB), la Xarxa Vives d’Universitats i Òmnium Cultural. A més, forma part de Riures en Valencià, on podràs trobar les seues altres personalitats en els espectacles on participa amb altres humoristes valencians. 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €