Coneix a les millors humoristes del panorama valencià i riu bona cosa

No hi ha res com ‘riure en valencià’, i és que al País Valencià comptem amb un gran nombre de personalitats que s’encarreguen de traure’ns somriure’s bé a les xarxes socials o bé als teatres i altres espais. Per si et manquen els perfils on riure en la teua llengua, a Tresdeu hem fet una selecció dels nostres favorits, i a més, emergents!   

Mir Blacksmith

Els monòlegs de Mir Blacksmith no deixen indiferent ningú i et fan treure les millors rialles. Miriam és més que polifacètica i la pots trobar com a dj, presentadora d’esdeveniments, a ConcurSong, a Riures  i a podcasts com el Trinando. 

Imatge via Instagram

Germanes Pintoresque 

Ferrxn i Pam Demia són el duet que dona lloc a les Germanes Pintoresque, una mescla d’humor i drag que triomfa allà on van i, per descomptat, en valencià. El paper que fan és essencial per a continuar amb la tradició valenciana de drags i per a promoure el contingut en valencià en aquest camp i en l’humor. També els pots trobar a Riures en moltes de les seues gires. 

Imatge via Riures

Lluís Mosquera

Lluís Mosquera és una de les promeses valencianes i no sols per l’humor, ja que és tantes coses més que ha aprés fins globoflèxia. És ràdiohost al programa Podríem fer-ho millor i té publicacions com Espasmes (El Petit Editor, 2014) i Mi poeMARIO debería estar en todas las CASAS (Ediciones Hidroavión, 2018). A més és cantant, dramaturg i guionista. Una personalitat que no et pots perdre! 

Imatge via Instagram

Saray Cerro 

L’alcoiana Saray Cerro és humorista i comunicadora valenciana amb una gran trajectòria a la comunicació com la seua participació a De banda a banda i Podríem fer-ho millor a À Punt o el seu paper de presentadora de Fan 360 en Netflix. És una de les artistes que componen Riures en Valencià i ha guanyat el concurs de joves còmiques del Consell de la Joventut de València.

Imatge via Instagram

Cabrafotuda 

Fran Tudela és darrere del perfil de Cabrafotuda i s’ha convertit en un dels humors més sol·licitats del panorama valencià i un creador de contingut de primera, i no perquè ho diem nosaltres, sinó perquè ho diu el seu Premi a la creació de continguts audiovisuals en català a les xarxes del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) de la Universitat de Barcelona (UB), la Xarxa Vives d’Universitats i Òmnium Cultural. A més, forma part de Riures en Valencià, on podràs trobar les seues altres personalitats en els espectacles on participa amb altres humoristes valencians. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €