Samantha Hudson avui al Centre del Carme amb Mariola Cubells

Avui 13 de juliol tindran lloc unes Trobades Conversades moderades per la periodista Mariola Cubells on es reflexionarà sobre conquistes socials junt amb l’artista Samantha Hudson. La cita tindrà lloc al Centre del Carme a les 19:30 hores al claustre gòtic. L’accés és gratuït i no és necessària la inscripció prèvia, s’anirà omplint fins que es complete l’aforament.

L’artista ‘queer’, cantant, actriu i creadora de contingut digital de 22 anys Samantha Hudson parlarà amb la periodista Mariola Cubells. En concret ho farà sobre la conquista de drets socials, la seua trajectòria i el seu perfil públic en les segones Trobades Conversades de 2022.

La iniciativa Trobades Conversades és una proposta creada pel Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) l’any 2020. L’objectiu d’aquesta és estimular, a través de la paraula, la transmissió d’idees i pensaments dispars. És a dir, aconseguir una xarrada en què a través de l’humor tots els assistents, inclosos els convidats, gaudisquen d’una agradable conversa.

La primera edició d’aquest any va estar protagonitzada per Berto Romero el passat mes de maig. Però per aquesta taula redona ja han passat artistes com Arturo Valls, Bob Pop, Candela Peña, Berto Romero, Gonzo o Pilar Castro.

Un dels propòsits del Centre amb aquesta iniciativa és “visibilitzar la diversitat de la societat i posar en relleu la importància de les conquistes socials”, ha assenyalat el director del CCCC i del Consorci de Museus, José Luis Pérez Pont. Qui també ha explicat que aquestes trobades serveixen per a “donar veu a persones amb missatges poderosos, com és el cas de Samantha Hudson”.

El que es coneix a hores d’ara és que aquesta vesprada el Carme acollirà a una artista que, segons la periodista cultural, escriptora i analista de televisió Mariola Cubells té “una mirada diferent del món” i és “divertida i llesta. I bona gent a més”.

Per a més informació, consulteu en www.consorcimuseus.gva.es

Imatge portada del single de Samantha Hudson Dulce y Bautizada

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €