El Festardor 2022 tanca el seu cartell amb noves confirmacions

El Festardor celebrarà la seua huitena edició repetint ubicació i amb una proposta salvatge. El festival tindrà lloc en Sagunt del 6 al 8 d’octubre i acollirà a més de 55 artistes de rock i rap, entre els quals es troben Ska-P i Natos y Waor, que faran les seues úniques actuacions en la Comunitat Valenciana.

El recinte és el mateix que l’edició passada, l’Espai La Nau del Port de Sagunt (València) que ofereix més de 40.000 m² on es col·locaran els tres escenaris, dos de rock i un de rap/hip-hop i una zona amb restauració i espai per a descansar com és habitual. Aquest festival compta amb una àmplia zona de càmping a només 500 metres dels concerts.

Les últimes confirmacions per a l’escenari de rock són El Último ke Zierre, Benito Kamelas, Ciclonautas, Parabellum y El Drogas, entre altres artistes ja confirmats anteriorment. I en l’escenari de rap Sharif i Soge Culebra que compartiran escenari amb altres com Fernandocosta, Los Chikos del Maíz, Nach o Juancho Marqués.

El festival que ha anat creixent des de 2013 i ha arribat a posicionar-se entre un dels més reconeguts del seu gènere també oferirà el concert de Kase.O abans de la seua retirada a finals d’aquest any. Tres dies de festa per als amants del punk, ska, reggae, rap, hip-hop i rock des de 45 euros.

A més del festival com a tal, aquesta edició comptarà amb diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran durant els dies previs a Sagunt per tractar d’apropar la música i la cultura als habitants i aconseguint que els assistents coneguen la localitat en què se celebra el Festardor.

Abonaments i entrades a ticketvip.es

Per a més informació visiteu: https://festivalfestardor.com/

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €