Funkiwis inicia la gira “X aniversari” a la Rock City

La banda valenciana Funkiwis comença aquest divendres 3 de març la seua gira “X Aniversari“, tenint per casella d’eixida la Rock City (Almàssera). El 2023 apunta ser un any especial per al grup, qui compleix una dècada sobre els escenaris.

En aquesta primera data no hi estaran sòls, el duet basc Dupla seran els encarregats de calfar l’ambient com millor saben abans de l’estallit a càrrec del funk i el groove. Les portes s’obriran a les 22:00 hores del divendres i les entrades anticipades es poden adquirir a través de la tiquetera notikumi, per un preu d’entre 12-15 euros.

Funkiwis és un grup de Funk-Rock format l’any 2012. La seua maduresa compositiva els porta a ser capaços d’unir Funk, Hip-Hop, Reggae, Ska, Punk, Rock o qualsevol estil que se’ls presente i que tot sone coherent. I és que, Funkiwis sempre s’han caracteritzat per navegar entre una infinitat d’estils musicals i sorprendre.

La seua carrera compta amb cinc treballs; Sírvase su copa aquí” (2012), “Nadie al volante” (2015), amb el qual es van alçar com a guanyadors del concurs Sona La Dipu, “Mundo roto” (2017), “Baile de buitres” (2019) y “Mambo” (2022) que han consolidat la presència de la banda en el panorama musical estatal.

El 2022 va ser per a un any frenètic per a Dupla, la banda va oferir al voltant de 50 concerts en 9 mesos en una sèrie de concerts massius que van fer ballar pràcticament tot Euskal Herria. Després de les bones crítiques del seu primer àlbum Nahieran i la solvència demostrada al seu duo directe, s’ha guanyat un espai com una de les revelacions del panorama artístic d’Euskaldun.

Aquest 2023 el duo Alavés presenta una gira renovada amb cançons noves que voran la llum de manera esglaonada en format single, noves variacions d’una proposta que, sense deixar de ser ballable s’obre a l’espectre d’una concepció diferent de l’espectacle: un fil conductor que us farà enganxar i sentir-vos part del show d’inici a fi.

Les pròximes dates que conformaran la gira “X Aniversari” estan per confirmar, caldrà estar atents a les xarxes socials de Funkiwis per poder seguir-los el rastre en aquest any tan especial.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €