Més de 40 activitats a l’Arniches per a tancar la seua temporada

Ja coneguem tota la programació del Teatre Arniches d’Alacant per a l’últim trimestre de la temporada 2022-23. La programació destaca pel contingut d’humor i la comèdia, però sempre des d’un punt de vista crític que traurà temàtiques tan rellevants i actuals com la diversitat, el feminisme o la precarietat laboral. 

Trobarem espectacles de tot tipus dins d’una programació que inclou nou espectacles teatrals, tres de dansa, dos de circ, tres concerts, quatres espectacles familiars i, fins i tot, deu projeccions de La Filmoteca. Una elecció de contingut amb molta varietat.

Dins de tot aquesta programació, destaquem els quarts de final del VII Torneig de Dramatúrgia, que acollirà el teatre el dia 26 de maig, on s’enfrontaran un total de 8 dramatúrgics en una competició on el públic elegirà qui és el guanyador.

Quant al cinema, els dijous a les 19:3o podrem gaudir de deu pe·lícules diferents, entre les que podem trobar 5 dedicades a un cicle al director i cineasta David Lynch.

La dansa tindrà el seu lloc amb dos cites en abril. “Anhel” de Cristina Gómez, una obra que parla de la bellesa que provoca el desig es representarà el 16 d’abril. Per altra banda, la Lali Ayguadé Company presentarà “Runa“, el 22 del mateix més.

Ja en maig, en l’Arniches trobarem la MOVA, Mostra de Cultura, Creació Artística i Cine sobre Diversitat Sexual, d’Identitat i Gènere d’Alacant, amb la seua quarta edició. Dues sessions de cine i tres de teatre, a més d’un monòleg de Bop Pop seran les trobades més important entre els dies 2 i 7 de maig. 

Pel que fa a la programació familiar, trovem tres espectacles per gaudir amb els més menuts. “La serpillère de Monseur Mutt” de la MA Compagnie-Marc Lacourt, que ha rebut el premi al millor espectable d’aproximació de la dansa a la primera infància en 2022, està programat pel dia 14 de maig. Per altra banda, el dia 3 de juny serà la protagonista “La granja de Candela” de Pàmpol Teatre i tancarà el 10 de juny “L’Encanteri del Drac” de La Carreta.

El circ tindrà dues cites importants. La primera, l’1 d’abril amb “POI” de D’Estro, que acumula una gran quantitat de premis per diferents festivals. La segona, “Latas” de la mà de D’Click, espectacle inclòs es el Circuito Circo a Escena de la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública.

La Zaranda ens presentarà el 28 d’abril l’obra “Manual para armar un sueño” i el 12 de maig, Bramant Teatre representarà “Un segle d’abismes” on la memòria històrica amb perpectiva de gènere serà la protagonista de la nit.  El 19 de maig “Las que limpian” del Centre Dramàtic Nacional ens donarà una aproximació a la realitat de les treballadores “kellys”. “Waterloo” de Pasqual Alapont i Carles Alberola ens endinsarà el 27 de maig, gràcies a Albena Teatre, en un viatge en el temps que ens farà rememorar als que ja no estan.

Andreu Valor tindrà el primer concert l’últim trimestre. El cantautor de Cocentaina presentarà “Un nou mon“, àlbum guanyador dels Premis Ovidi 2022 el dia 15 d’abril. Susana Baca, guanyadora de tres Premis Grammy Llatins, es pujarà als escenaris el 27 de març. Per a tancar la temporada, el dia 17 de juny, tindrem el Concert de Fogueres per part d’Alba Armengou i Vicente López.

Què us ha paregut la programació de l’últim trimestre de l’any en l’Arniches? Les entrades ja estan a la venda en la seua pàgina web.

Les 40 activitats de l'Arniches

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €