El festival Música i Lletra plena Xàtiva de ritme

La setena edició del festival Música i Lletra està cada vegada més a prop. Xàtiva acollirà aquest festival des del 21 d’abril fins l’11 de juny amb un programa que ha crescut en número de concerts.

La música d’arrel serà la protagonista del cartell d’aquest festival que sempre ha apostat per cançons i músiques més minimalistes i enguany també tindrem una novetat: Quasi tots els concerts del cicle seran dobles. Aquesta iniciativa naix com una invitació a que la gent puga conèixer més músics i gaudir en companyia de diferents estils. Cultura de la Generalitat, l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de Xàtiva han fet possible que aquesta setena edició plene la ciutat de música emergent i grans artistes consolidats.

Botifarra”, un dels referents vocals de Xàtiva obrirà el festival en un dels pocs concerts solitaris del festival amb el seu nou disc Ja ve l’aire!, una col·lecció de temes que parlen de treball i de les dones.

Paul Vallvé, amb cançons més optimistes, rítmiques i alegres també ens presentarà el seu treball : ) i l’acompanyarà La María, qui ha presentat el seu primer disc L’assumpció, on es presenta una evolució de la música d’arrel.

El tercer divendres serà el torn de Quico Pi de la Serra. Cançons de combat, el seu 24è disc és una recopilació de grans cançons. Clara Andrés li acompanyarà amb Capfico, un treball que ha rebut una gran quantitat de premis amb Estela Tormo, qui pertany al grup Júlia.

Com exclusiva al País Valencià, Judit Neddermann presentarà el seu disc, un híbrid de ritmes brasilers amb el folklore ibèric. Marina Hein serà la seua companya eixa nit. Des de l’illa de Mallorca ens mostrarà el seu debut amb Continent i contingut.

Andreu Valor tancarà el festival amb el seu nové àlbum d’estudi, Un nou mon, on ha agafat referències del folk indie nord-europeu i una temàtica utòpica que preten convencer-nos de que és posible un mon així.

Els concerts tindran diferents ubicacions i al Gran Teatre de Xàtiva s’unirà el claustre de Sant Domènec i el Palasiet. Les entrades tindran un preu popular per a tot el mon i descomptes exclusius per als menors de 12 anys acompanyats.

El festival també aposta pel desenvolupament dels nous artistes a través del certames MiL Descobreix, que repartirà un total de 2.700 euros en premis a autors que no hagen editat. Si voleu participar, ací teniu les bases.

Si voleu assitir a aquest cicle de concerts, ací teniu l’enllaç a les entrades.

Festival Música i Lletra de Xàtiva 2023

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €