La nova cançó de El Diluvi per a les Trobades 2023

Terra que no oblida és el titol de la cançó de El Diluvi que acompanyarà a les Trobades 2023. Aquesta proposta, que ve de part del grup de l’Alcoià, és tot un missatge d’estima i cura al nostre planeta.

Dos dels integrants del grup Flora Sempre i Andreu Ferre diuen que és una reivindicació que naix a partir del lema principal de les Trobades 2023 “Recuperem el verd”, un cant amb una lletra que promou la responsabilitat cap a la natura.

El nom de la cançó “fa referència a l’impacte que com a societat estem deixant en el nostre planeta i l’estima i cura que hem de procurar-li d’ara en avant” a més de ser una frase que forma part de la tornada del tema.

La lletra deixà molt patent la figura de l’escriptora valenciana Carme Miquel que es combina amb l’estil característic de El Diluvi amb un videoclip que preten apropar-se als més menuts de la casa per transmitir el missatge de cuidar la natura i no oblidar la terra on vivim.

La cançó s’ha presentat dijous 23 de març en l’event d’Escola Valenciana on s’ha conegut tota la informació referent a les Trobades 2023.

Què us pareix el nou tema de El Diluvi?

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €