6 propostes emergents d’Oriola a Castelló de la Plana

La música en el País Valencià està vivint una època d’augment de qualitat i creixement de l’oferta en varietats i estils molt diferents, per això, volem donar-vos una llista amb 6 artistes emergents des d’Oriola fins a Castelló de la Plana.

Rosio Cano

Rosio Cano, amb 19 anys, és la incorporació més jove de la llista. Quimeres és el nom del seu primer disc de curta durada que ens porta des de Les Coves de Vinromà, la Plana Alta. Les vivències personals i els seus sentiments han donat lloc a aquest primer treball amb el qual ha debutat l’artista.

AIXA

Des d’Oriola, el Baix Segura és d’on ve AIXA, una artista que va aprendre a cantar en escoltar a sa mare mentre treballava al camp o cuinava. L’artista ha publicat Jugo de Azahar, el seu primer treball de llarga durada amb el que vol fer un homenatge a les dones de la seua vida i la seua terra amb nou cançons que parlem de l’amor, el dolor i la supervivència.

Sa Pena

Sa Pena és un duet compost per dos cosins que provenen de la Marina i la Safor. Amb una fusió fresca que uneix el rap més clàssic amb la part més melòdica han publicat el seu primer treball al qual han anomenat Principis, amb el que han començat la seua carrera musical.

Gava y Nico

Gava y Nico són un nou duet que ha arribat amb força amb un estil de música molt peculiar. Des de Benimaclet han començat a fer el que ells anomenen “musiketa” i han publicat un EP, AMOR COMPLEJO, així com tota una varietat de singles, l’última d’elles, Carinyet.

Lespurna

Lespurna és un grup de rock alternatiu que va nàixer l’any 2021 a la ciutat de València. El seu primer treball d’estudi, Mal En Calma va ser publicat el 31 de març i conté un total de sis temes, entre els que podem trobar la importància a la salut mental.

Toni Duart

Toni Duart és un artista que va arribar l’any 2022 i és l’últim d’aquestes propostes emergents. Des que va debutar ha tret un total de cinc singles amb temes que parlen de l’amor i la desil·lusió amorosa a parts iguals. El seu últim treball publicat Ya no és un exemple perfecte perquè representa aquestes idees amb el seu peculiar ritme.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €