Aina Palmer i el seu Derelicte

Aina Palmer, el duet conformat per Aina Montferrer Palmer i Jordi Palau, ha publicat el seu nou treball amb el nom de Derelicte, amb un total de 7 noves cançons amb les que els dos components tornaran a pujar-se als escenaris. El grup, en actiu des de l’any 2020, arriba així a la xifra de 3 discs de llarga durada.

Derelicte és un treball que preten recuperar el so propi de la València dels anys huitanta i noranta, amb ritmes i sonoritats pròpies de la Ruta del Bakalao però fent una revisió des de la música electrònica predominant en l’actualitat, afegint i incorporant estils més actuals com ara el synthwave, el hardbass i el trance, entre altres.

Per altra banda, les cançons que composen aquest nou disc tenen lletres que transiten cap a un diàleg més personal, íntim i vulnerable, que busca apropar-se més als artistes respecte a les publicacions anteriors, però sense oblidar la importància d’enviar un missatge de consciència social.

Totes aquestes cançons i els seus ritmes estan pensades per a l’espectacle en directe. Un espectacle que comença a rodar el 16 d’abril en La Salà. Pots aconseguir ja la teua entrada per a la presentació de Derelicte en el següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €