Torna “El Malfet d’Inishmaan” al Teatre Micalet

El Teatre Micalet presenta una nova obra per a tancar la temporada d’enguany. L’obra que acomiadarà la temporada no serà altra que El Malfet d’Inishmaan, una peça original de l’autor angloirlandés Martin McDonagh, una comèdia negra que conta la història de Billy, el ‘malfet’ d’Inishmaan, que veu com li pot canviar la vida el fet que comencen a rodar una pel·lícula en les illes d’Aran.

El director Joan Peris ens mostrarà, a partir de la seua visió, una representació que reivindica la igualtat d’oportunitats i de drets, una temàtica que podem trobar reflexada perfectament en l’actualitat. Amb l’arribada Robert J. Flaherty, un director de cinema a l’arxipèlag per a gravar la pel·lícula Man of Aran (1934) canvia per complet la vida de totes les persones de les illes i ens mostrarà que realment ningú és com pareix ser.

El Malfet d’Inishmaan és la primera traducció al valencià d’un autor irlandés i ja es va representar durant la temporada de 2020/2021 i gràcies a la bona rebuda per part del públic i crítics han tornat a traure-la a escena després de dues temporades.

Aquesta obra acomiada una temporada que ha destacat per la representació d’obres de producció pròpia amb obres com Bomba va, bomba ve, Joan Fuster, Estimats Pares, Nadal a casa els Cupiello, Ai, Carmela!, i, des del dia 19 d’abril i fins al 14 de maig, podrem gaudir també d’El Malifet d’Inishmaan al Teatre Micalet.

Les entrades per a aquest espectacle es poden aconseguir en la web oficial del Teatre Micalet o en taquilla una hora abans de cada funció.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €