Aina Koda presenta el seu ‘Percal’

Aina Koda, el grup format per Aina Nogueroles i Adam González, ha presentat el seu àlbum, Percal. Amb només 20 anys i un estil que porta les lletres protesta a un to molt més humorístic s’estrena amb el seu primer treball de llarga durada amb col·laboracions i temàtiques de tot tipus.

El grup, que va guanyar el Premi al Millor Llançament Musical de TresDeu, entre altres, juga amb la sonoritat del rap i es mou a partir d’eixe estil cap a altres, fugint dels ritmes més clàssics. Després de dos anys de creació, naix Percal, que podem definir com una fusió de estils tan rellevants com el trap, l’afrotrap o la música house, amb ritmes més tradicionals com La Muixeranga o El ball de La Moma.

Tot el disc està acompanyat per col·laboracions de diferents artistes, com Eldemuro, Aina Palmer, Sociologia Animal o un sample de Pep Gimeno “Botifarra“.

La cançò amb que tanca el disc “Coda” fa un homenatge ple de referències a les lletres d’una gran quantitat de grups valencians com Obrint Pas, Zoo o La Gossa Sorda que van marcar un camí per als que arribaren després. A més, també és una autorreferència, ja que el nom d’Aina Koda prové de la paraula “Coda”, que és un element de la part final d’una peça musical.

Diferents sonoritats que van des d’un estil orgànic fins un més electrònic, temes com la nostàlgia o la infància, i una fusió entre el rap i la música més electrònica apareixen en Percal, que ja està disponible en totes les plataformes de música habituals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €