Un joc de princeses fartes dels prínceps

Els contes de princeses han arribat al seu final. L’editorial Zombi Paella (La Fallera Calavera, 2014) planteja un nou joc de taula on ens posarem en la pell de les princeses dels contes tradicionals i haurem d’evitar proposicions de matrimoni de qualsevol príncep que vulga portar-nos a l’altar.

Rebel Princess” és un joc que unifica la tradició amb la modernitat, tant en la temàtica com en la jugabilitat. En primer lloc, ens presenta personatges coneguts pels grans i els menuts com Blancaneu, la Sireneta, la Ventafocs i, fins i tot, Carmesina, la princesa més representativa de la literatura valenciana. Pel que fa a la manera de jugar, l’estructura del joc és pareguda als jocs tradicionals de bases, amb una baralla amb 4 colls que tenen 12 cartes, però amb canvis que faran que cada partida siga única.

L’objectiu principal del joc serà evitar les diferents propostes de matrimoni per part dels prínceps, que venen representades en algunes cartes de la baralla. La jugadora amb menys d’aquestes proposicions, després de les 5 rondes que dura el joc, serà la guanyadora. Caldrà desfer-se també de la granota encantada perquè sumarà un total de cinc proposicions al final de la partida.

En 2020 ja va guanyar 7é Concurs de Protos Verkami en el DAU Barcelona, que atorga la mateixa plataforma de micromecenatge entre un total de 145 candidatures diferents. El projecte amb l’autoria de Daniel Byrne, José Gerardo Guerrero, Kevin Peláez i Tirso Virgós, que veurà la llum en els pròxims mesos, començarà una campanya de finançament en Verkami a la que podeu accedir a partir d’aquest enllaç.

Amb la publicació d’aquest joc, l’editorial valenciana Zombi Paella arribarà al 6é projecte publicat després d’èxits tan grans com La Fallera Calavera o Alakazum!, i com en tots els seus jocs, el reglament vindrà completament en valencià!

Què us pareix la nova proposta de Zombi Paella?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €