El nou disc de Rudymentari

Rudymentari, l’artista menorquí ha publicat el seu nou disc Rissaga, una fusió de la música jamaicana amb pinzellades que recorden als seus arrels balears. Amb un total de 8 cançons que aposta als ritmes més clàssics del gènere reggae. I és que aquesta col·lecció de temes naix a partir de l’estela que va deixar Contracorrent, el seu treball anterior, i li ha servit per “explorar, evolucionar musicalment i tancar un cicle”. Fet que podem trobar a les lletres de les cançons que composen el disc i que contenen una major càrrega política que les del disc anterior.

Zona de confort, la cançó amb la que s’obri el disc, és tota una invitació a eixir de les manies quotidianes que acaben per atrapar-nos en un cercle viciós que ens absorbeix i no ens deixa avançar. Per altra banda, podem trobar P.R.L. (Prevenció de Riscos Liberals), una forta crítica al sistema capitalista i a tot el seu poder opressor.

La defensa de la terra i la natura és important en aquest disc i ho sabem des de la mateixa paraula que li dona nom ja que Rissaga fa referència a un fenomen marítim propi de l’illa de Menorca. També podem trobar la temàtica de la natura i el medi ambient en Terra, amb una lletra que fa un homenatge a la infància de l’artista i la seua vida al camp. Destaquem també, Deixa’m viure tranquil que és un tema que fa una crítica directa al model turístic d’explotació predominant a les Illes Balears que provoca que durant els mesos d’estiu les illes estiguen completament colapsades.

Podeu trobar Rissaga a totes la plataformes de música habituals i la presentació d’aquest disc de l’artista menorquí es farà a la Sala Salamandra de Barcelona el dia 13 de maig i les entrades ja estan disponibles al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €