La nova caçadora d’espantacriatures

Una bèstia misteriosa recorre el Regne de València deixant un rastre de monstruosos crims rituals. Serà perquè els apetits incontrolables del príncep Pere el Desvergonyit han despertat les tenebres? O potser només es tracta d’un muntatge contra la mateixa casa reial? Hi haurà en tot el país una espasa capaç de conjurar el perill?

Aitana Torrent, caçadora d’espantacriatures és el llibre guanyador del Premi Diafebus dins dels VI Premis Lletraferit, que premia les novel·les juvenils. De la mà d’Alfons Pérez Daràs, Malparlat, podem trobar una història de fantasia, amb una jove protagonista que viatjarà buscant tota mena de criatures mitològiques valencianes per conéixer la veritat d’un misteri que atemoreix a la població.

De la mateixa forma que Aitana, Alfons s’ha acompanyat d’un equip que l’ha ajudat en el seu treball. Les il·lustracions naixen de la mà d’Alba López Soler i en el llibre també podem veurem els dibuixos de Natxo Sarvatxo en la recreació del mapa del Regne de València, així com el bestiari que ens explica cadascuna de les espantacriatures que apareixen en la història.

El llibre és un viatge per les diferents ciutats d’un món fantàstic que juga amb la nostàlgia de l’imaginari col·lectiu valencià, com ara, la cucafera, els dracs i, fins i tot, el butoni.

Aitana Torrent, caçadora d’espantacriatures és un llibre recomanat per a xiquets i xiquetes de dotze anys i es pot comprar en aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €