Canvia el format de l’Iboga Festival

L’Iboga Festival que se celebrava a Tavernes de la Valldigna ha canviat de format per a enguany i es concentrarà en dues nits que ompliran de festa tant els Jardins de Vivers de la ciutat de València, com la Sala Repvblicca, ubicada a Mislata.

El dia 28  de juliol podrem veure més de vint hores de música, amb grups com Mandragora, Dubioza Kolektiv o Hilight Tribe que acabaran el 29 de juliol en una afterparty amb piscina a les dues ubicacions que hem mencionat. A l’afterparty ens podrem trobar artistes com La Phaze, Congo Natty o The Sweet Life Society. 

Com podem comprovar, és un canvi significatiu respecte a edicions anteriors, tant pel que fa a la localització dels concerts, com al format d’aquests, en una mena de renovació. Però no tot acaba ací, perquè l’organització també ha programat un concert d’El Kanka amb El Jose, per a la nit del 29 de juliol, també als Jardins de Vivers. Una aposta per diferents estils musicals per a tots els gustos.

Si vols anar a la versió renovada de l’Iboga, pots comprar les teues entrades a través d’aquest enllaç o si, per altra banda, prefereixes anar al concert d’El Kanka i El Jose, les entrades són aquestes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €