Carlota i El Bicho Que Me Picó

Carlota és una artista valenciana que ha tret el seu tercer EP, compost per cinc cançons, amb el nom d’El Bicho Que Me Picó, amb açò, la cantautora recupera l’etapa que va marcar el seu primer disc però amb la intenció de continuar avant i posant l’amor propi i les coses bones de la vida. El seu estil recorda a artistes com Frankie Cosmos, Fresones Rebeldes o El Buen Hijo, referenciant tota mena de ritmes pop amb sons propis del Bedroom Pop.

El nom del disc prové d’una cançó que sempre ha cantat en les festes de Nadal amb la seua família i que fa referència a l’amor. Una bestioleta que està solta i que va picant a la gent amb aquest sentiment tan representatiu de la vida humana. Les cançons més representatives són Collar con forma de corazón i Déjame durmiendo. Carlota torna amb aquesta nova recopilació de cançons on la temàtica és, per descomptat, l’amor.

Tres treballs d’una artista que va començar en l’àmbit de la música l’any 2019 gràcies al seu senzill Tobillos i que ha cofundat el seu propi segell musical Futuras Licenciadas. L’EP, que ja està publicat, està disponible en totes les plataformes de música habituals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €