55 valencians finalistes del premi AMIC-Ficcions

Ja coneixem els finalistes de la quinzena edició del concurs literari AMIC-Ficcions i de més de 1.800 històries publicades han arribat a la final un total de 200 grups repartits entre Aragó, Andorra, Catalunya, País Valencià i les Illes Balears, dels que 41 dels relats provenen del País Valencià per part de 55 alumnes, mentre que pel que fa als docents seran 6 els representants del territori.

Enguany, la participació en el concurs ha sigut de rècord, amb més de 5000 alumnes registrats en 350 centres educatius participants en aquesta activitat que pretén promoure l’ús i l’escriptura literària en català, entre els més joves. Cal destacar que la participació d’aquest concurs literari ha pujat fins a un 19% més que l’any passat.

Amb la finalitat de poder ser completament accessible per a tots, està prevista la celebració de cinc actes de lliurament diferents, que es faran a Eivissa, el 9 de maig; a Menorca, el 10 de maig; a Mallorca, el 16 de maig i a València, el dia 18 de maig. La gran final tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona el dia 23 de maig.

Pel que fa als premis podem trobar tota mena d’aparells electrònics, des d’un iPhone fins a uns auriculars sense fils, passant per una PlayStation, un iPad o un llibre electrònic entre altres. Els professors premiats, per altra banda, guanyaran l’estança de dos dies a un hotel per a dues persones.

Si vols conéixer el llistat de tots els finalistes d’aquesta quinzena edició del concurs literari AMIC-Ficcions, te la deixem en aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €