Emergents, una proposta per als joves músics

L’estiu és l’època de la música i a la ciutat de Gandia podrem viure una nova edició de l’escolta de música Emergents, on els més joves tindran l’oportunitat de desenvoluparse al costat d’artistes del panorama musical valencià.

Des del dia 3 de juliol fins el 13 del mateix mes, l’equip de l’escola musical Districte Marítim treballaran amb els i les alumnes per donar una visió molt més ampla dels estils musicals amb la finalitat que troben el seu lloc dins de la música. Tallers, masterclass, jam sessions i interpretacions en directe davant de públic formaran part de l’edició d’Emergents d’enguany.

L’últim dia del curs, els 13 de juliol, se celebrarà el concert final d’Emergents i els alumnes tindran l’oportunitat d’interpretar les peces que hauran treballat durant tot el curs. Però no seran els únics que se’n pujaran a l’escenari, ja que membres de bandes i grups consolidats com Ciudad Jara, Auxili, Maluks, Zoo o Noèlia Llorens “Titana” acompanyaran als alumnes en aquesta vetlada.

Emergents pretén ser una experiència on els joves músics puguen desenvolupar-se i conéixer la quantitat més gran de vessants de la música mentre gaudeix dins d’un espai col·lectiu i cooperatiu. Aquesta escola està pensada per a joves d’entre 11 i 25 anys i si voleu assistir està tota la informació disponible dins d’aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €