La música llatina brilla a la Marina Sud

Myke Towers, Eladio Carrión i Arcángel són noms més que coneguts en el panorama musical internacional i la nit del 15 de juliol actuaran a la Marina Sud de la ciutat de València en el Latin Fest amb més noms que encara no s’han confirmat.

El cap de cartell, el porto-riqueny Myke Towers és el principal reclam d’aquesta quinta edició del Latin Fest des que va començar a la Plaça de Bous l’any 2017 que s’uneix a altres noms, com el d’Eladio Carrión o Arcángel, deixant clara la presència que té Puerto Rico pel que fa a la música urbana actual, gràcies a aquests tres artistes de nivell mundial.

Gigolo i La Exce són les últimes incorporacions a un cartell que encara no està tancat i s’espera la confirmació de dues incorporacions més a aquest festival que arriba a un huitanta per cent d’entrades venudes i que espera reunir més de díhuit mil persones a una localització molt privilegiada al costat de la mar.

El festival comptarà amb deu food trucks, zones per a descansar, piscines i tallers de ball de diferents estils musicals. Si tens ganes d’anar al Latin Fest, recorda que pots comprar el teu abonament a través d’aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €