Preparades per posar cor i foc

Les xiques més mogudes de Benimaclet presenten el seu segon treball en conjunt. Cor i Foc és el nom que li han donat de títol a aquest treball que conté un total de huit cançons amb diferents col·laboracions d’artistes de gran nivell, com Rudymentari o Dupla.

Maluks ha volgut fer un pas endavant amb aquesta recopilació de temes on pareix que tenen clar el seu objectiu: fer ballar amb un repertori empoderador, feminista, que interpel·la a la seua generació. Un estil que passa del dancehall al reggae amb xicotets destalls de música electrònica és el que podrem trobar a aquesta nova col·lecció amb un mestissatge de ritmes al que ja van veure al seu primer treball Som i Vibrem.

El primer avançament va arribar va quasi un mes, amb el senzill M.A.L.U.K.S, una cançó meta-referencial que donava les gràcies als seus fans i seguidors més fidels després de més de quatre anys d’activitat des de l’any 2019, quan es va fundar el grup. Ara, amb Cor i Foc podem esperar un nou espectacle als escenaris, amb cançons que viatgen entre els sentiments i la marxa.

El disc ja està disponible en les plataformes de música habituals i la presentació del disc a la ciutat de València, el 26 de maig a la Sala Moon, té les entrades completament exhaurides.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €