La nova onada de trap al País Valencià

La música urbana està a la cresta de l’ona. Els artistes d’aquest corrent musical comencen a fer-se un lloc important dins del panorama i els festivals més rellevants. El País Valencià no és l’excepció i podem trobar que actualment, hi ha una nova onada d’artistes i músics que s’han decantat per aquest estil, el trap, per a la creació de les seues composicions. Ens hem decidit presentar-vos quatre, un extracte de com aquests nous ritmes estan apropant-se.

Kiddikole

Kiddikole, amb una estètica que prové de la cultura japonesa, és el primer nom d’aquesta llista. Un estil de música de mestissatge que combina amb lletres molt personals. El seu primer EP, Losted Dayzzz, és una xicoteta mostra de tot el que ens pot oferir aquest artista.

 

Bingo B

Quatre singles en total són els que té l’artista Bingo B. Aquest artista de trap, pareix tindre un projecte a gran escala que solament comença i que apunta molt alt dins d’aquest gènere tan particular. Taboo és el nom del seu últim treball. La pregunta que ens fem és: Quan podrem gaudir del seu primer EP?

krou

krou és músic que acaba de donar el seu primer pas dins en la seua carrera. No es verdad, el nom del seu primer single és tota una declaració d’intencions d’aquest xic que ve des de Benissa, la Marina Alta. Haurem d’estar molt atents perquè la seua irrupció en el panorama solament és el principi.

AVANT

El barri de Benimaclet sempre ha sigut el bressol més alternatiu de la ciutat de València. L’última incorporació a la llista és AVANT que, amb solament dues cançons, Tot el dia i Ara que em veu, i més de dos-cents oients mensuals, no podíem deixar-ho fora d’aquesta nova onada de trap del País Valencià.

Havies escoltat algun d’aquests artistes? Què et pareixen?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €