Tenda, primer senzill de Laura Esparza

Laura Esparza va presentar, el passat dia 5 de maig, el seu nou senzill, Tenda. Aquesta cançó és un primer tast del seu primer disc en solitari, que està previst veure la llum a finals d’any. Per fer realitat el tema que parla dels amors impossibles i de com ens fan sentir, ha comptat amb la col·laboració de la cantautora ESTHER.

La cançó té una temàtica molt íntima, com podem veure al videoclip d’aquesta, que arriba de la mà de Chicas, amb la direcció de Victoria Herranz i Mar Espinosa i l’edició d’Emma Sánchez. La producció, per altra banda, ha estat liderada per la cantant Laura Esparza i Fran Pardo, que també s’ha encarregat de la composició de les guitarres i baixos.

Pel que fa a Laura Esparza, ha decidit liderar un nou projecte musical en solitari després d’haver passat per diversos estils i gèneres, on podem destacar el jazz, la música tradicional i el teatre musical. Tenda es presenta com una cançó que, igual que la resta del repertori de l’artista, naix de la seua experiència i pretén fer que els sentiments siguen accessibles per a tothom.

L’artista, després d’haver presentat aquesta nova cançó, té previst un directe a Vilafamés, dins del segon cicle de música en valencià i, si voleu anar, així vos deixem tota la informació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €