Venga, Bea dona el seu primer concert a València

Beatriz Salvador, també coneguda com a Venga, Bea és una artista nascuda a Almeria que va vindre a la ciutat de València per a poder estudiar Belles Arts, i, quan va acabar el grau es va mudar a Madrid. Ara, torna a València després d’haver presentat diversos treballs musicals.

La cantant va començar a cantar quan tenia deu o onze anys, però la seua primera cançó la va compondre quan ja havia començat els seus estudis superiors, un tema de dos minuts que es deia Naufragio. El primer cover que va publicar a xarxes va ser d’una cançó del grup de Xaló, Aspencat i actualment, ha decidit dedicar-se cent per cent a la seua carrera musical.

Com ens ha comentat l’artista “aquest concert és molt important per a mi, ja que a València he passat alguns dels moments més importants de la meua vida” i és que torna a la ciutat on va passar la seua etapa estudiantil. De fet, també ens ha dit que “tenia la il·lusió d’anar a València a tocar, però no esperava que fora tan prompte” i, també ens ha confirmat que és un dels llocs més importants per a ella, un lloc on sempre torna. Un concert on podrem gaudir de Fumar, una cançó que publicarà el dia 16 de juny, però que els assistents tindran la sort de poder viure en directe.

En aquest cas ho fa amb un concert preparat després de la viralització d’una de les seues cançons, concretament Señores, que s’ha reproduït més de setanta mil vegades dins de les plataformes de música habituals. Si vols tindre l’oportunitat de gaudir de Venga, Bea, pots comprar la teua entrada entrant dins d’aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €