Vivint al Màxim

A partir d’aquest dissabte, la nit té un nou protagonista en À Punt dins del nou programa La vida al Màxim. Màxim Huerta arriba amb un format completament nou que lluirà tots els caps de setmana.

En aquest nou espai d’entrevistes que té per nom La vida al Màxim podrem trobar tota mena de vivències i històries personals i íntimes dins d’un plató de televisió que representa la casa del conductor del programa. Noms com Inés Ballester, Antonio de la Torre, Ana Milán, Ana Lluch, Jandro o Josema Yuste són solament alguns dels convidats a la nova residència de Màxim Huerta.

I és que també vol deixar clar que és un programa de televisió, i passaran tota mena de figurants per davant de les càmeres. Aquesta familiaritat trencarà la quarta paret i farà que els espectadors formen part d’aquest nou programa.

Encara i això, La vida al Màxim és un programa d’entrevistes on podrem trobar amics disposats a contar-nos un poquet més de la seua vida. Artistes, actors, periodistes, músics i molt més parlaran en un cara a cara amb el presentador del programa. Però també hi ha tres personatges que ens interessarà conéixer: Jau Fornés, l’amic de l’ànima de Màxim, Amparo Moreno, la seua padrina i el veí, qui sempre acabarà donant la nota.

Màxim Huerta en La vida al Màxim

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €