Un espectacle de cinema

Spoiler és com s’anomena el nou espectacle que la companyia Pot de Plom Teatre representarà al Teatre Micalet. Aquest monòleg, que té a Xavi Castillo com a protagonista i director, sorgeix després de l’experiència del còmic de fer representacions a les diferents sales de Kinépolis. Una excusa perfecta per parlar de totes les pel·lícules que més ens agraden.

Amb aquest nou espectacle Pot i Plom Teatre, la companyia encapçalada per Xavi Castillo, s’entrega completament a la temàtica del cinema que ja havia estat present a molts dels monòlegs de l’humorista. Dins d’aquest nou treball, Spoiler, trobarem referència a tota mena de pel·lícules, directors i actors que despertaran la nostra nostàlgia, a més de curiositats sobre els pòsters, les bandes sonores i els clàssics més mítics de la història.

Aquesta serà l’obra que acomiadarà la temporada 2022/2023 del Teatre Micalet i també la que donarà pas a la següent, ja que tornarà a cartell el dia 14 de setembre. Com ja hem dit, Spoiler es representarà a la ciutat de València, al mateix Teatre Micalet des dels dies 8 a l’11 de juny. Pots conéixer tots els horaris i més informacions d’aquest show ‘palomitero’ que farà que ho passes de pel·lícula a la pàgina web del Teatre Micalet.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €