Ja hi ha data per a DreamHack 2023

Els jugadors de videojocs estan d’enhorabona perquè la DreamHack torna a la ciutat de València. Un dels festivals de gaming més grans del món torna a tindre una parada molt especial al País Valencià.

Amb activitats de tota classe, com ara concurs de cosplay, torneigs d’esports electrònics i el més que conegut “Beat the Pro“, un repte on els jugadors més casuals tindran l’oportunitat de batre’s cara a cara contra jugadors professionals.

Alguns dels torneigs que podrem trobar dins d’aquesta convenció seran de jocs més que coneguts com Street Figther 6, Super Smash Bros. Ultimate o el F1 2023, on podràs demostrar les teues habilitats de conducció.

També hi haurà espai per altres activitats, ja que, per primera vegada dins de la història de la DreamHack, podrem gaudir d’un concurs de K-POP, en el qual, se’n pujaran a l’escenari un total de vint propostes diferents que lluitaran per la victòria.

Si no vols faltar a aquesta festa que se celebrarà des del 6 al 9 de juliol, pots comprar la teua entrada dins del web oficial de l’organització de l’esdeveniment. I si vols, també pots participar en la LAN Party on s’esperen més de 3000 persones en una zona exclusiva per poder compartir moments entre videojocs.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €