Guia de festes de la Nit de Sant Joan 2023

Un any més, el pròxim 23 de juny acomiadarem la primavera en la Nit de Sant Joan. Donarem la benvinguda a l’estiu en les platges de tota la Comunitat. Des de Tresdeu et facilitem una recopilació de les festes programades per tot el territori.

Castelló

Benicarló: A les platges la gent podrà sopar i es podrà banyar, però no es podran encendre fogueres. A les 23.00 h, s’encendrà la foguera; 23.15 h, en el Morrongo, focs artificials; i 23.30 h, grup Marengo a l’esplanada de la llotja del port.

Vinaròs: Orquestra i grups en el festival Platjafest → actuarà l’orquestra Diamante en l’envelat del port; i en el Platjafest de la platja del Fortí participaran La Tribu, Ivan RF i Geri.

Castelló de la Plana: al Grau, a les 19.00 h es planta la foguera i es rep la flama del Canigó. A les 20.00 h, mascletà de Peñarroja al carrer Sardina; i actuació de Pascumen i Blasckpop en la Pacheca. Després, concert extraordinari de la Coral Sant Pere en La Marina (20.30 h); encés de foguera amb mostra de Botafocs amb pirotècnia en la plaça del Casal Jove (22.30 h); macrofestival Dance Grau Fest al carrer Treballadors de la Mar (23.00 h); desfilada de disfresses (23.30 h); i a la mateixa hora, concerts de Coca Malfeta i Esquadró de mitjanit, en la plaça la Panderola.

Peníscola: L’Ajuntament encendrà una foguera a la platja sud, on hi haurà concert d’havaneres i es concentrarà la gent després de sopar per a veure focs artificials i banyar-se els peus.

València

Canet d’en Berenguer: A les 22 hores començarà la desfilada que la Rondalla Sant Pere realitzarà pel passeig marítim d’aquest municipi del Camp de Morvedre que donarà pas, a mitjanit, a un castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Turís, en la zona pròxima a l’edifici Balcó a la Mar. Després d’aquest moment, a partir de les 00.15 hores hi haurà una macro discomòbil de Tumbalea Revolution en la plaça dels Pescadors.

Llíria: al Parc de la Bombilla tindrà lloc la Nit de Sant Joan amb un programa molt complet. A les 19:30 h: Xarrada Significat de la Nit de Sant Joan i Plantes santjoaneres a càrrec de Manuel Sanchez Vidagany; 21:30 h: Sopar de pa-i-porta; 22:30 h actuació musical de Manu Chafer i Óscar Abellan i de Mª José Pastor i Gemma Naval.

Sagunt: A les 22 hores començarà una batucada a càrrec de Green Gos, que recorrerà el passeig marítim, des de la zona pròxima al pantalà fins a sobrepassar l’orxateria Rei, aproximadament. Després, a les 23 hores serà el torn del correfoc, a càrrec de La diabòlica de Morvedre. També es desenvoluparà en el passeig marítim, eixint en aquest cas de la plaça La Concòrdia i arribant a la plaça del Rellotge de Sol. Finalment, Pirotècnia Zarzoso SL llançarà un castell de focs artificials a les 23.59 h a l’interior del recinte portuari.

Sueca: Està previst el tret d’un castell de focs artificials en el passeig marítim de l’Alguer, al costat del carrer Llirianos. A continuació, s’oferirà una discomòbil des de les 24 fins a les tres de la matinada, també en el passeig de l’Alguer, pròxim al carrer Riu Segarra.

Requena: Festa “(Noche Golfa Vol.1)” amb ORKESTA PARAÍSO a la Sala Marearock.

Alacant

Alacant: 22 h començaran les revetles a Barraques i Racós de tota la ciutat.

Calp: 23 h Orquestra Titanic; 23.45 h castell de focs artificials; 00:00 h Cremà de la foguera i Orquestra Titanic en la Platja de l’Arenal.

Finestrat: 22:30 Música en directe per Los Astrolabios; 00:00 h Discomòbil fins a la 1:30 h.

Torrevella: 23:00 h actuació Drag Imperio i DJ Rafa; a partir de les 23 h castell piro-musical de Sant Joan al passeig Juan Aparicio – Piscines naturals.

Xàbia: Tradicional Nit de Focs de Sant Joan declarada festa d’interès turístic local de la Comunitat Valenciana organitzada per la Comissió de Fogueres i amb la col·laboració de la Quintà 25 aniversari ‘La Bullanguera’. A continuació, Cremà de la Foguera d’Andròmines Vells al carrer Raval de Baix organitzada per la penya ‘El Gerrot’. Tot seguit, espectacular Correfocs de Xarxa Teatre des del carrer Raval de Baix fins a la plaça de la Constitució. A continuació, Santi Bertomeu Show.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €