Dansa, circ o flamenc són les apostes de FRESCA!

El Festival Internacional d’Arts Escèniques FRESCA! celebrarà la seua tercera edició entre els dies 20 i 30 de juliol a Casa de la Mediterrània amb una programació especial que d’11 espectacles on es podrà gaudir de dansa contemporània, circ, teatre, flamenc i música.

La novetat més significativa de l’edició d’enguany, a banda del canvi de dates, és la ubicació del festival, ja que, com hem dit serà la Casa de la Mediterrània. Dins d’aquest espai i com ja és costum, l’Institut Valencià de Cultura, adaptarà i transformarà l’espai per deixar-lo a l’altura de les companyies que passaran per l’escenari. Més de quatre-centes butaques en una instal·lació única mai vista en aquesta ubicació.

Una aposta cultural molt variada on la dansa, el flamenc, el circ, el teatre i la música seran els protagonistes de la programació en el context d’un festival ple de propostes que formen un mapa escènic més ric, interessant i, per damunt de tot, plural.

També tornarà l’Espai Frescoreta amb continguts dedicats a les famílies. Amb una filosofia que se sustenta en la qualitat i en la diversió, com vam poder comprovar en les edicions anteriors, és una porta oberta a la cultura als més menuts de la casa.

Vols conéixer tot el programari d’aquest Festival d’Arts Escèniques FRESCA!? Et deixem tota la informació al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €