Cridada a la manifestació de la Comissió Ciutat-Port

El pròxim divendres 16 de juny és la data que s’ha fixat per part de la Comissió CiutatPort per a la nova manifestació que té el suport de més de 170 organitzacions diferents. Aquesta mobilització començarà a l’Albereda de la ciutat de València, al costat del pont d’Aragó i s’espera que siga multitudinària.

Aquesta marxa, que va en cerca d’un model de ciutat més sostenible arrancarà el divendres a les 18:30 i creurà des del punt d’eixida per a acabar a la Plaça de l’Ajuntament on es llegirà un manifest i tres grups musicals se’n pujaran als escenaris per a fer un concert que tancarà la mobilització. Aquests seran Los Chikos del Maíz, Maluks i Xavi Sarrià, tres grups d’artistes, les lletres de les quals tenen en compte les arrels de la terra.

La plataforma ciutadana ha aconseguit, de moment, paralitzar el projecte que pretén una ampliació del port en detriment de les platges i l’impacte mediambiental que puga suposar. Amb aquest moviment social es vol evitar el resultat que va acabar amb la destrucció de les platges de Natzaret i la Punta.

Aquesta mobilització està promoguda per la Comissió CiutatPort i pots trobar més informació al respecte dins de la seua pàgina web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €