Silvana Estrada de concert a València

La música llatinoamericana ha trobat una nova musa. Es tracta de Silvana Estrada, una talentosa artista mexicana que visitarà el nostre país i es presentarà en La Rambleta de València el divendres 30 de juny, com a part de la programació de SON Estrella Galícia.

Silvana Estrada, a qui els mitjans han sobrenomenat “La Chavela Milenial”, és una cantant que combina els seus estudis de jazz amb el folklore que ha absorbit des de la seua infància a Veracruz, on va nàixer. Als seus 25 anys, s’ha convertit en una de les artistes amb més futur en la indústria. Això s’evidencia en el seu recent reconeixement en els Latin Grammy, on va ser guardonada com a Millor Nova Artista en 2022. Silvana és considerada el futur de la cançó llatinoamericana, i així ho ha demostrat la repercussió internacional del seu àlbum “Marchita” (2022). En l’últim any, ha col·laborat tant en l’escenari com en l’estudi amb reconeguts artistes com Natalia Lafourcade, Mon Laferte, Leiva, Guitarricadelafuente, El Kanka, Love of Lesbian i Vetusta Morla.

A Espanya, “La Chavela Milenial” ha esgotat les entrades en el 90% dels seus concerts, incloent-hi actuacions en llocs emblemàtics com el pati d’armes del Palau Real de Madrid i el Festival de Pedralbes a Barcelona. A finals d’any, va ampliar el seu repertori amb “Abrazo“, un EP que celebra la importància de la col·lectivitat i el contacte humà.

No et perdes l’oportunitat de presenciar la seua actuació en La Rambleta de València. Les entrades per a aquest concert ja estan disponibles en la pàgina web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €