Cinturó Jove Fest 2023, tres dies de concerts gratuïts a Aldaia

Un any més, torna el Cinturó Jove Fest Aldaia 2023 amb la seua setena edició. Durant tres nits, del 2 al 4 d’agost, Aldaia i el Cinturó Verd d’Aldaia tornarà a ser centre neuràlgic de la música popular a la comarca, atraient a un públic divers de tot arreu del País Valencià.

Aquest promet ser una experiència musical inoblidable aquest estiu per a tots els assistents. Amb una alineació impressionant encapçalada per destacats artistes de la Comunitat Valenciana i de tota Espanya, aquest festival s’ha consolidat com un dels esdeveniments més esperats a la província de València. I saps el millor? És completament obert i gratuït.

Al cartell de Cinturó Jove es troben artistes com Mala Rodríguez, Varry Brava, Auxili, Benito Kamelas o Jazzwoman , O’Funk’illo, LeyDJ, Mueveloreina, Lisasinson i Indian, assegurant una varietat d’estils i gèneres musicals per a satisfer tots els gustos.

Pel que respecta a l’horari, és el següent:

2 d’agost – 22 h

  • Auxili
  • Benito Kamelas
  • Lisasinson

3 d’agost – 22 h

  • Mala Rodríguez
  • Mueveloreina
  • Jazzwoman

4 d’agost – 22 h

  • Varry Brava
  • O’Funk’illo
  • Ley DJ
  • Indian

Des del seu inici en 2016, i només parant en 2020 per la pandèmia del COVID-19, el Cinturó Jove Fest ha sigut un referent en l’escena musical, atraient a grans talents i oferint una experiència única als assistents.

L’Ajuntament d’Aldaia, a través de l’àrea de Festes, ha fet possible aquest emocionant esdeveniment, demostrant el seu compromís amb la cultura i l’entreteniment per a la comunitat. Sens dubte, el Cinturó Jove Fest Aldaia 2023 serà una oportunitat excepcional per a gaudir de la música en un ambient festiu i vibrant.

Prepara’t per a viure tres nits inoblidables de música a Aldaia!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €