La Copeta torna al Palau d’Esports d’Altea

L’estiu passat vam poder gaudir a Altea d’un dels esdeveniments més grans pel que fa a la creació de contingut en valencià, La Copeta. L’streamer Aitor Muñoz, propi d’Altea, la Marina Alta, més conegut com a “Llet i Vi” a les seues xarxes socials va organitzar un torneig de bàsquet obert per a tot el públic. El 20 d’agost al Palau d’Esports d’Altea més de 80 jugadors provinents de tot arreu del País Valencià es van enfrontar en un campionat que va durar tota la jornada.

Per això, l’streamer alteà s’ha proposat fer una segona edició de La Copeta que pretén millorar la que es va celebrar l’any passat. Per a fer-ho, s’han augmentat no solament la quantitat dels equips que jugaran, sinó la qualitat de l’equip tècnic amb la finalitat de millorar tant la retransmissió en directe d’aquest esdeveniment.

Les inscripcions ja estan tancades i enguany seran un total de 18 equips els que jugaran per la victòria a la mateixa ubicació de l’any passat, el Palau d’Esports d’Altea. El pròxim dia 5 d’agost podràs assistir com a espectador i gaudir d’una jornada que té el bàsquet com a eix principal de manera completament gratuïta. Si vols més informació al respecte, et recomanem que estigues atent a les xarxes socials de La Copeta, per a poder assabentar-te de tota la informació sobre aquest esdeveniment!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €