Tot preparat per al Feslloc 2023

El pròxim dijous 6 de juliol, Benlloc tornarà a ser el poble de la música i la cultura, ja que començarà la nova edició del Feslloc. Aquest festival de la Plana Alta compta amb una impressionant llista d’artistes d’alt nivell que es presentaran en els dos escenaris disponibles. L’esdeveniment es caracteritza per promoure la cultura local, l’antifeixisme i la nova ruralitat com a temes principals.

Com és tradició, les festivitats comencen amb la xaranga del Feslloc. A les 18.45 h del dijous, un correbars recorrerà tot el poble de Benlloc. A continuació, els concerts a les 20.00 h en l’escenari Ovidi, amb la presentació d’artistes com Niuss, Esther i Jazzwoman, entre altres.

Divendres

Al matí iniciaran les activitats culturals.

A les 11.00 h: el taller d’estampació de samarretes, on tant les samarretes com la pintura seran proporcionades de manera gratuïta a tots els feslloquers.

A les 12.00 h: taula redona del festival, titulada “Antifeixisme al País Valencià: 30 anys de la mort de Guillem”.

A les 13.00 h: Pòdcast del Feslloc a càrrec de Greuges Pendents, un dels projectes guanyadors d’EscolaLab 2022, amb el tema “Ruralitat i futur”.

A l’Auditori de Benlloc, la música començarà a partir de les 16.30 h.

Els concerts a l’escenari Ovidi, en la pista poliesportiva, començaran a les 20.00 h: amb Aina Koda, Neus Ferri, The Tyets, Smoking Souls o Roba Estesa, entre altres, fins a les 03.15 h, moment en el qual el grup Malparlat tancarà la nit.

Aquest dia també se celebrarà el Campionat de Bàsquet 3×3.

Dissabte

El dissabte també es duran a terme diverses activitats.

Quant a les competicions esportives, es durà a terme el Campionat de Futbol Sala a partir de les 11.00 h, i al mateix temps es realitzarà el Campionat de Frontó de Mà per Parelles.

A les 11.30 h: La Fira Feminista a la Pineda del Feslloc.

A les 12.00 h: Taula redona sobre el consum d’aliments i el seu impacte, titulada “La revolució al plat. Sobirania alimentària i territori”.

A les 13.00 h: Pòdcast del Feslloc, a càrrec de “El dolcet pal café”, que inclourà una entrevista a l’escriptora Elena Solanas Roig.

La música començarà a l’Auditori de Benlloc a les 16.30 h: amb Lola Bou i Manel Brancal, Kela i La Maria.

En l’escenari Ovidi a les 20.00 h: la celebració del 50 aniversari de Carraixet i artistes com Colomet, Zetak, Auxili, La Fúmiga i Tito Pontet. Tot culminarà amb l’actuació de Maluks a partir de les 05.35 h.

Queden poques entrades i abonaments disponibles, així que corre i animat. Els diferents tipus d’abonaments i entrades es poden adquirir en la pàgina web.

Vine i gaudeix de la 17a edició del festival de música en valencià que va més enllà. Vine i viu el Feslloc!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €