Els festivals d’agost que no et pots perdre

El mes de juliol ha tornat a estar carregat de bona música als festivals valencians, però encara no ha acabat. El mes d’agost ve amb encara més propostes interessants per gaudir dels teus artistes preferits al País Valencià. Des de Tresdeu posem al teu abast tota la informació perquè escollisques el que més t’agrade.

Brilla Torrevieja

Brilla Torrevieja torna amb la seua característica disposició i una sèrie de concerts que es duran a terme des del 30 de juliol fins al 20 d’agost. La cantant Índia Martínez serà l’encarregada de pujar a l’escenari en la primera data, el 30 de juliol, seguida per Melendi, el concert del qual està programat per al 3 d’agost. Després, el grup Black Eyed Peas es presentarà l’11 del mateix mes, i el concert de Loquillo està previst per al 12 d’agost.

Si bé encara queden artistes per confirmar, l’aposta per la diversitat i la qualitat en el cartell ha deixat el llistó molt alt.

Pots comprar les entrades ací.

Arenal Sound

L’Arenal Sound se celebrarà de l’1 al 6 d’agost en la localitat de Borriana, província de Castelló. És un dels festivals de música més grans i importants del país i atrau milers d’assistents tant d’Espanya com d’altres parts del món.

L’Arenal es caracteritza per la seua variada oferta musical, que inclou diferents gèneres com a pop, rock, electrònica, indie, entre altres. En les seues edicions anteriors, ha comptat amb la participació de destacats artistes i bandes nacionals i internacionals. Aquest any trobem a artistes com Quevedo, Anuel AA, La Fúmiga, Villano Antillano o Morad.

A més de la música, el festival també ofereix altres activitats per gaudir d’una experiència completa durant diversos dies, lamentablement els abonaments estan sold out.

SOM Festival

SOM és el festival de la ciutat de Castelló que té com a objectiu reunir els millors artistes tant del panorama nacional com internacional en el barri del Grau. Es tracta d’un cicle de més de deu concerts que posicionarà a Castelló com una de les grans ciutats musicals. Els concerts es duran a terme durant l’agost, del 4 al 19, en el Varadero del Real Club Nàutic de Castelló.

SOM Festival Castelló buscarà potenciar els actius turístics de la ciutat a través de la música, oferint una proposta transversal que combinarà la música amb la gastronomia local. Entre els artistes destaquen Pablo Alborán, Raphael, Antonio Orozco o Dellafuente.

Elegeix el concert al qual vols anar i compra l’entrada ací.

Reggaeton Beach Festival

La música a Torrevieja no donarà treva, ja que es durà a terme la primera edició del Reggaeton Beach Festival en aquesta ciutat, ampliant encara més l’oferta musical. Gaudeix de la música d’artistes com Ozuna, Jhayco, Bryant Myers i molts més, els dies 5 i 6 d’agost al Parc Antonio Soria. Aquest nou festival se suma a la creixent llista d’esdeveniments musicals que cada vegada és més gran.

Aquests festivals no sols brinden entreteniment als locals, sinó que també atrauen turistes de tot arreu, convertint a Torrevieja, la ciutat més poblada del Baix Segura, en un dels millors destins per a passar l’estiu en tot el País Valencià.

Entrades ací.

Medusa Festival

El retorn del Medusa Festival a les platges de Cullera és una gran notícia per als amants de la música electrònica! Després de la cancel·lació de l’última edició a causa del coronavirus, l’expectació per a l’any vinent és encara major.

El festival se celebrarà del 9 al 14 d’agost en la platja de Cullera, com ja és habitual. Entre els artistes del cartell destaquen dj’s reconeguts mundialment com David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Carl Cox o Angerfist.

La fusió de la música electrònica amb l’ambient de platja i l’emoció compartida entre els assistents crea una atmosfera màgica i festiva, que fa que el Medusa Festival siga una celebració única i incomparable.

Abonaments ací.

Pomarock

El cartell de la novena edició del Pomarock d’Agres ja és ací! Enguany, el festival se celebrarà el 12 d’agost i comptarà amb un emocionant conjunt d’artistes, incloent-hi L’Elit, Colomet, Crim, La trocamba Matanusca i Xúquer dj’s.

Com és tradició, durant el dia podreu gaudir de tallers infantils organitzats per @elbancal_espairespectuos. També hi haurà una visita per l’encantador poble d’Agres, i per al delit de tots, un concert de The Ubanji Stomp i sessions de música punxada.

Entrades ací.

Dual Fest 2023 Mediterránea

El Dual Fest 2023 se celebrarà del 17 al 19 d’agost a Gandia. Aquest festival ofereix una experiència única, plena de música i altres alternatives d’oci més enfocades en les festes populars.

El Dual Fest, Mediterránea i Mediterránea al carrer a Gandia ofereixen una gran oportunitat de combinar totes dues experiències. Permeten gaudir de la frescor i emoció dels festivals moderns amb artistes com Leiva o Vetusta Morla, al mateix temps que mantenen l’esperit tradicional i la participació comunitària de les festes populars amb art, gastronomia, activitats per als més menuts…

És meravellós que existisquen esdeveniments que integren el millor de tots dos mons, oferint una celebració completa perquè ningú es quede fora.

Entrades i abonaments ací.

Leyendas del Rock

Llegendes del Rock, que tindrà lloc aquest any del 9 al 12 d’agost, celebrarà la seua setzena edició consecutiva, una trajectòria només interrompuda per la pandèmia. Aquest esdeveniment és la cita ineludible per als amants de la música rock i heavy metall, i un autèntic referent per als seguidors d’aquest gènere, els qui són atrets des de qualsevol racó del planeta per un festival que ofereix més de 60 actuacions distribuïdes en quatre dies.

El cartell d’enguany està encapçalat pels californians Megadeth, els qui realitzaran la seua única actuació a Espanya en aquest esdeveniment. També participarà KK’s Priest, la banda de K.K. Downing, membre fundador de Judes Priest; els gal·lesos Bullet for My Valentine, destacats en el gènere metalcore; i la llegenda Michael Schenker, un guitarrista d’extraordinari talent que ha deixat una petjada inesborrable en bandes com Scorpions o UFO.

Abonaments ací.

Rabolagartija

L’interior d’Alacant alberga un dels festivals més grans de tot el País Valencià, el Rabolagartija, que enguany se celebrarà els dies 17, 18 i 19 d’agost en el municipi de Villena. Aquesta setena edició arriba amb més força que mai. La música estarà a càrrec de grups de renom com La Pegatina, La M.O.D.A., ZOO, Los Chikos del Maíz i Mala Rodríguez, la qual cosa garanteix una varietat d’estils i sonoritats en el festival.

El Rabolagartija s’ha destacat per impulsar i donar visibilitat a grups i artistes de diferents gèneres musicals, la qual cosa s’ha convertit en el seu segell distintiu des de la seua creació. Durant l’esdeveniment, hi haurà dos escenaris que oferiran espectacles paral·lels, brindant als assistents una experiència musical diversa i emocionant.

Abonaments ací.

Boombastic

Definitivament, Boombastic sona com una experiència inoblidable! La combinació de música, emocions i activitats fan d’aquest festival una cosa única i especial. És més que simplement assistir a un esdeveniment musical, és submergir-se en un món ple de diversió i sorpreses. Aquest festival tindrà lloc del 17 al 19 d’agost a l’Área 12 d’Alacant.

Per descomptat, els concerts són l’ànima del festival. Gaudir d’actuacions en viu d’artistes talentosos i emocionants és una experiència que mai oblidaran els assistents. Entre els artistes que trobem al cartell estan: Duki, Bizarrap, Bag Gyal, Farruko o Ayax y Prok.

Però açò no és tot, ja que la idea de casar-se en la Wedding Chapel durant el festival sona increïblement original i romàntica. A més, la Pool Party afegeix un toc de frescor i diversió a l’experiència, permetent als assistents gaudir de la música mentre es relaxen i es diverteixen en la piscina. I l’oferta gastronòmica de les Food Trucks assegura que els assistents estiguen ben alimentats i satisfets durant tot l’esdeveniment.

Compra ja l’entrada ací.

Rototom Sunsplash

El Rototom Sunsplash, un dels festivals de música reggae més grans del món, se celebrarà a Benicàssim i omplirà la Plana Alta de ritmes i balls jamaicans. Durant una setmana, des del 16 fins al 22 d’agost, aquest festival es converteix en una referència del reggae en tota Europa. El cartell d’enguany presenta una impressionant selecció d’artistes, incloent a UB40, ZOO, Barrington Levy, Tro, Don Carlos i Kabaka Pyramid, entre altres, que faran vibrar al País Valencià amb la seua música.

A més dels artistes consagrats, el festival també brinda espai per als nous talents en el Lion Stage, un escenari dedicat als artistes emergents. En aquest escenari, Jaz Elise, Train to Roots, Geo, Dub FX i molts altres presentaran les seues propostes musicals i enriquiran encara més l’experiència del Rototom Sunsplash.

Aquest festival s’ha convertit en un referent internacional per als amants del reggae i és una trobada ineludible per a tots aquells que gaudeixen dels ritmes i l’ambient festiu d’aquest estil musical.

Compra ja les entrades ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €