Programació artística completa de Trovam

La Fira Valenciana de la Música, Trovam, ha completat la programació artística de la seua onzena edició. Aquest esdeveniment es durà a terme des del dijous 9 fins al dissabte 11 de novembre a Castelló de la Plana, i comptarà amb la participació de més de trenta-cinc bandes i solistes que presentaran els seus projectes en diversos escenaris de la Fira.

El cartell

El cartell ja compta amb més de trenta-cinc bandes i solistes. Des del passat maig, quan es van conéixer als primers confirmats, s’han sumat més de vint intèrprets. Al cartell ja figuraven Jimena Amarillo, El Diluvi, Pep Gimeno “Botifarra”, Esther, Maluks, La Maria i Noelia Llorens “Titana”. A més, s’havia fet pública la presència de Margarita Quebrada, Caramelo, Holistiks, Ana Zomeño i The Dance Crashers. Els andalusos La Plazuela, l’asturià Rodrigo Cuevas, la navarresa Olaia Inziarte, els murcians Awakate i el català Pol Batlle.

Entre les novetats del cartell, destaquem la presència d’intèrprets valencians com Tórtel, Blu Boi, Kela, Josu Miró i Els Manises. A més, s’han confirmat les actuacions d’artistes procedents d’altres parts de l’Estat, com Belako, Carlota Flâneur, Dupla, Júlia Colom i Libérica.

Entre les bandes emergents que es presentaran, destaquem als Manises, els qui experimenten amb la música de guitarres; Ortopèdia Tècnica, amb les seues melodies enèrgiques de punk i indie-rock; Sanspok que portarà la seua interessant mescla de funk, punk i psicodelia; o Santa Companha, un quartet de post-punk eteri i melancòlic.

En Trovam, el públic familiar sempre té un lloc especial, i en aquesta edició no serà una excepció. Dos destacats grups dedicats a la música infantil seran presents per a alegrar als més xicotets i també als adults: Canta Canalla, amb el seu últim treball titulat “Pim Pam Pum”, que aborda temàtiques importants com la denúncia de la violència i promou valors com l’alegria i l’amistat; i Marcel el Marcià que presentarà el seu disc “Música infantil tradicional en valencià”.

Una de les principals missions de la Fira, és servir com a plataforma per a donar visibilitat a bandes emergents de les nostres comarques, així com garantir música per a tots els públics.

Acreditació professional

L’acreditació professional de la Fira Trovam dona accés a totes les activitats pro i a tots els concerts i showcases fins a completar aforament. Per a aconseguir-la només has de proporcionar un correu electrònic, contrasenya i un codi que rebràs a aquest.

Té un cost de 12 € i la inscripció es destinarà a la fundació Músicos por la salud. Pots aconseguir-la ací.

Trovam s’ha convertit en un esdeveniment imprescindible tant per als amants de la música com per als professionals de la indústria cultural. Des de l’any 2013, melòmans, intèrprets, promotors, mànagers, agències i altres actors del món musical es reuneixen en la capital de la Plana Alta per a compartir les seues inquietuds, desafiaments i experiències.

En definitiva, la Fira Valenciana de la Música, Trovam, és una cita ineludible per a l’escena musical, on es fusionen el talent local i nacional, i on el públic té l’oportunitat de gaudir de concerts inoblidables i descobrir noves propostes artístiques.

Apunta aquesta data i no et perdes Trovam!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €