Un concurs per a creadors de contingut en Twitch

AMIC-Directes és un concurs de creació de contingut per a joves que encara estan a l’institut i enguany se celebrarà la seua segona edició després que la primera tinguera 600 participants. Es pot participar des del 18 de setembre fins el 4 de desembre, així que encara estàs a temps!

El concurs es desenvolupa dins del web www.amicdirectes.cat, on podràs publicar els teus directes i trobar píndoles informatives que t’ajudaran a saber com crear tota mena de contingut amb tutorials que explicaran què és el streaming, quina és la millor il·luminació, com pots fer enregistraments i com funciona Twitch, la plataforma de directes.

Aquest concurs té com a objectiu impulsar l’ús del català entre els joves del segon cicle de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i donar-los ferramentes per a experimentar una cultura segura dins de les plataformes digitals. Dins dels directes, podrem trobar dues categories: esports electrònics i actualitat, per tal que cadascú puga crear el contingut que més li agrade. Trobarem dos mentors que guiaran un poc als estudiants i al professorat: Norman López i Susana Pérez, que tindran contacte directe amb els participants.

Com ja hem mencionat, el registre estarà obert fins el 4 de desembre, però a partir del 16 d’octubre ja començarà el termini creatiu on els alumnes rebran als creadors de contingut. D’entre tots els participants, es premiarà als tres millors directes de cadascuna de les categories i un altre al professor més motivador.

Vols participar en AMICDirectes? No dubtes a entrar en www.amicdirectes.cat per a fer la teua inscripció!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €