Charlie Pee i Lucia Gómez confirmades per al cicle Foguera 2023

El pròxim divendres 22 de setembre torna Foguera, el cicle de conferències organitzat per Escola Valenciana i Tresdeu que té com a eix vertebrador la nova cultura popular valenciana. El Jardí Botànic de la Universitat de València acull de nou aquest cicle de cultura i pensament.

Dues taules redones tractaran temes transcendents com “Les noves fronteres en la difusió cultural” que comptarà amb la presència de Tomàs Fuentes, presentador de La Ruina, Nerea Sanfe, presentadora de programes com APM? de TV3 o TàP Zàping d’À Punt, Marta Meneu, periodista i presentadora del pòdcast Deparkineo i Antoni Guiscafré, creador de contingut mallorquí i futur realitzador audiovisual.

Per altra banda, la segona de les taules titulada: “Dones en espais de poder: experiències” és un apropament feminista sobre les diferents situacions que viuen les dones respecte al poder. Tindran presència en el debat Charlie Pee, humorista i guionista que treballa en programes com La Resistencia, Lucía Gómez, jugadora de futbol del Vila-real CF a més de psicòloga esportiva i Mar Mestre, la directora de Comunicació de Caixa Popular i responsable del projecte Caixa Popular Dona.

Dins d’aquesta trobada social i cultural, no solament es gaudirà de les dues taules redones, ja que també hi haurà una actuació en directe del músic urbà Lildami, que enguany ha publicat el seu últim disc Dummy i també és conegut per presentar el programa Eufòria.

Aquesta tercera edició de Foguera segueix les petjades de les dues anteriors com un punt on l’activisme i el pensament crític són protagonistes. Les inscripcions són gratuïtes i si voleu més informació al respecte, podeu visitar la pàgina: foguera.info

L’humorista de La Resistencia Charlie Pee i la jugadora del Vila-real CF Lucia Gómez entre les confirmades del cicle Foguera 2023

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €