Els valencians nominats als Premis TikTok 2023

Tiktok ja ha presentat als nominats dels Premios Tiktok 2023, la que serà la seua tercera edició d’aquests guardons que reconeixen la creativitat, la diversitat i l’autenticitat dins de la plataforma de vídeos verticals.

Amb tota mena de categories, entre les que podem trobar: Entreteniment, Esport, Comèdia, Divulgació, Moda i Bellesa, Gastronomia i Viatges, Gaming i, per últim, Impacte social. A més de 4 categories generals que premiaran a la Figura Pública, el TikTok Star de l’Any, l‘Artista de l’Any i el millor Videopodcast.

Pel que fa als nominats, podem destacar la presència d’un grapat de valencians. En primer lloc, un dels components de L’Squad, Jason Dolz està entre els seleccionats, dins de la categoria d’Impacte Social, com a Creador Revelació. Hem pogut veure a Jason en el programa de xarxes d’À Punt on més d’una vegada ha parlat sobre temes tan importants com són el racisme o els problemes que han d’enfrontar les persones LGTBIQ+.

Però Jason no és l’únic valencià que pot optar a un Premi TikTok, ja que dins de la categoria de Moda i Bellesa, la creadora Núria Andraos, pot optar al guardó com a Referent gràcies als seus maquillatges. L’espai del Gaming també tindrà un valencià lluitant pel premi, ja que Vicens, el streamer que es dedica a jugar a jocs com Fortnite, F1 2023 o EA Sports 2023, també està entre els quatre seleccionats.

Per últim, en les categories individuals hi haurà dos valencians que lluitaran pel premi TikTok Star de l’Any. Per una banda, Lola Lolita, la influenciadora que acumula més d’onze milions de seguidors dins d’aquesta plataforma. L’altre, Peldanyos, arriba a quasi dos milions gràcies als seus vídeos menjant hamburgueses en tota mena de restaurants. Per últim, dins de la categoria de Videopodcast, concretament dins del programa Reyes del Palique, podem trobar a UyAlbert, qui serà l’únic representant valencià de la categoria.

Recorda que pots votar pels teus guanyadors entrant al següent enllaç!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €